Dinosaurus Pleo – miláček pro každého

Dinosaurus Pleo – miláček pro každého

V každém z nás je kus dítěte, jde jen o to, jak velký. A každé dítě má rádo hračky! U těch, jejichž osobnost je tvořena převážně tou dětskou duší, hrají velkou roli. Ti, kdo už odrostli školním lavicím a vykročili do světa dospělosti, už nemají k hraní tolik příležitostí, ale vztah k hračkám se určitě neztratil ani jim. Všem velkým i malým je ale určen 20. VELETRH HRAČEK, HER A POTŘEB PRO DĚTI - ITEA 2008, který se koná 2. – 5. října ve výstavním areálu PVA Letňany. Dnes vám představíme hračku, která si získá srdce úplně všech!

Jedná se o domácího mazlíčka, který se jmenuje Pleo a je mládětem prehistorického dinosaura Camarasaura. Jak funguje? Když Pleo poprvé otevře oči, chová se jako týden staré mláďátko. Podle toho, jak se mu budete věnovat a rozvíjet jeho osobnost, se bude Pleo chovat. Reaguje na světlo, zvuk a dotyk, učí se ze svých zkušeností. Čím více podnětů od vás získá, tím zajímavější a zvídavější bude jeho osobnost. Umí dávat najevo emoce – může pociťovat zábavu i zármutek, hněv i trápení. Když je Pleo unavený, jde sám od sebe spát. Jeho dispozice je být šťastný a zábavný, ale jeho emoce se mění podle způsobu, jakým ho ovlivňujete. Může být hravý a živý, ale i vystrašený a překvapený – například během jeho prvních pár dnů. Bude se cítit smutný a opuštěný, pokud ho ignorujete. Dokonce bude kulhat, když bude zraněný a bude zívat, když bude mít slabé baterie.

Pleo je zkrátka miláček, do kterého se zamilují všichni. Děti se budou o něj starat, učit se zodpovědnosti, radovat se z jeho úspěchů. Dospělí rozhodně ocení technickou vyspělost této hračky a nekonečné možnosti, které jim nabízí. Na stránkách www.mojepleo.cz najdete spoustu tipů a možností, jak svého miláčka ještě vylepšit – můžete zde například stahovat další dovednosti a vlastnosti.

Nyní pár technických detailů – srdcem Plea je operační systém Life Form OS, díky kterému se každý Pleo rozvíjí podle toho, v jakém prostředí se nachází.

Sofistikovaný senzorový systém je tvořen barevnou kamerou, zvukovými snímači, dvěma infračervenými snímači, čtrnácti motory, více než stovkou převodů, reproduktory, osmi dotykovými snímači a orientačním senzorem. To vše umožňuje Pleovi vidět, slyšet, cítit dotek, vyjadřovat emoce, detekovat objekty a neustále se učit.

Pleo je určen pro děti od osmi let – horní hranice stanovena není! Přijďte na veletrh hraček ITEA 2008 ve dnech 2. – 5. října do výstavního areálu PVA Letňany. Více na: http://www.veletrh-hracek.cz>www.veletrh-hracek.cz

Doporučujeme

Články odjinud