DITA (38): Můj muž se mnou nespí. Raději vaří

5 komentářů

Zebruška
5. června • 23:03

Rambíša: šmarjá pano, co to píšete? Vždyť to je úplná hloupost. To je to samý, jako kdyby si chlap stěžoval, že má doma krásnou ženskou, ale nechce s ním najednou spát a vy mu napsala, že když se ulakomil na modelínu, tak mu mohlo být jasné, že bude ženská řešit jen diety a cvičení a na sex nebude mít chuť a náladu a dobře mu tak.

Zebruška
5. června • 22:59

farah.farah: asi tak... jak ženská začne tlačit na chlapa s dítětem, tak často spláče nad výdělkem - málokdy chlapa baví místo sexu jen "plnit úkol" a jak ho neplní dostatečně, tak je oheň na střeše. To se mu ani moc nedivím, že na sexuální život nakonec rezignoval úplně a věnuje se radši něčemu, co mu přináší potěšení (v jeho případě vaření, ale kdyby byl třeba náruživý cyklista, tak by si paní mohla stěžovat, že chlap je věčně v luftě na kole a doma padne únavou a kde je jako ten "oplodňovací" sex). Jak píšete - měli by si v poradně spíš vyjasnit hodně jiných věcí mezi sebou a výrazně zapracovat na vzájemné komunikaci.

farah.farah
5. června • 17:25

Rambíša: ne každej tlustej je impotentní či asexuál.;)

farah.farah
5. června • 17:24

říkám si, proč se tu vůbec píše od předchozím vztahu..........asi to má navodit dojem že jde z extrému do extrému nejdřív chlap co neudrží kalhoty nahoře, a pak druhý který je nesundá vůbec........asi tak obecně je potřeba sexu různá..když o něj nemá ženská moc zíjem a chlap tlačí tak je to hovado nadržené, ale když je to naopak tak on je impotent a blbec....zkrátka ať je sexu kolich chce, vždy je na vině chlap???:D Ono kdyby na vás někdo tlačil, že musíte, taky se vám přestane chtít. Paní řeší sex protože chce dítě, to že vztah jako tkaový upadl mi přijde ji trápí až druhotně..být chlapem tak bych teda nechtěla bejt vnímaná jako chodící spermabanka..........Sex je když je intimita ve smyxslu blízkosti a důvěry.........ta tam zjevně neí, paní místop komunikace tlačí a vyžadfuje on místo komunikace se uzavírá a utíká k jídlu...... U lidí co rádi jedí je jídlo často emocionální náhražka, řeší jídlem situace, které emočně nezvládají.možná ho tak naučila maminka, když plakal dala mu pěkně napapkat a on se naučil trápení zajídat a teď to provozuje dál i jako dospělý........ a manželka tím že na něj vytváří nátlak akorát přilévá olej do ohně...no snad jim ta poradna pomůže, pánč tohle je podle mne opět problém primárně v komunikaci.

Rambíša
4. června • 9:33

Dobře paní tak.když se ulakomila na prvního někoho ,co na první pohled vypadal jako muž,ale dle vyžranosti bylo jasné,že je jen líný tlusťoch,co si jen ohání vlastní hubu,tak co nyní štká:měla nejdřív myslet a pak se vdávat.

Doporučujeme

Články odjinud