Dítě ohrožuje manželství Sandry Bullockové

Dítě ohrožuje manželství Sandry Bullockové

Před pouhými sedmi měsíci se hrdinka filmového cyklu Nebezpečná rychlost a thrilleru Crash Sandra Bullocková (41) provdala za svou údajnou životní lásku, šestatřicetiletého Jesse Jamese. Přesto se už objevují náznaky, že jejich soužití rychle skončí krachem.

Příčinou narůstajících neshod je hereččina touha po potomkovi. Jesse, který má z předchozích manželství už ratolesti, je však v tomto směru neoblomný: "Nechci už žádné další dítě!" odmítá partnerčino naléhání. "Řvoucí kojenec v domě je to poslední, po čem nyní toužím," nechal se slyšet.

Sandřin manžel, který moderuje televizní pořad pro motocyklisty a jehož dědeček je bratrancem nejznámějšího psance z období Divokého západu Jesse Jamese (†1882), se kvůli vyhrocené situaci vyskytuje doma už jen sporadicky. Většinu času tráví v dílně péčí o svou kolekci motorek a mopedů. I atmosféru lednové dovolené novomanželského páru poznamenal stále výraznější tikot Sandřiných biologických hodin. "Vůbec nepřipomínali nedávno sezdanou dvojici, ale spíš mnohaleté manžele, kteří si jdou na nervy a jejich jedinou zábavou je dát tomu druhému svou nevraživost patřičně najevo," tvrdí očití svědci. (Plus)

Doporučujeme

Články odjinud