Diváci vyvzdorovali pro Jennifer Anistonovou happy-end

Diváci vyvzdorovali pro Jennifer Anistonovou happy-end

Romantická komedie Break Up, která se pod názvem Rozchod objeví v našich kinech v červenci, měla pro hlavní hrdinku ztělesňovanou Jennifer Anistonovou skončit stejně jako její manželství s Bradem Pittem – totiž definitivním ukončením vztahu. Diváci, kteří zhlédli předpremiéru, však rozhodli jinak a hollywoodští bossové se jim podřídili.

„Podle scénáře se měl filmový pár představovaný Jennifer Anistonovou a Vince Vaughnem rozejít, a tak byl také natočen,“ uvádí deník New York Post. Divákům, jimž byla ve snaze otestovat reakci budoucích návštěvníků kin promítnuta jeho definitivní verze, se však jeho konec zdál pro někdejší představitelku Rachel ze seriálu Přátelé příliš krutý. „Veřejnost si přeje, aby poté, co ji Brad Pitt opustil kvůli Angelině Jolieové, také našla štěstí,“ shrnuje list názor účastníků zkušebního představení.

Možná především proto, že Jennifer a Vince netvoří mileneckou dvojici jen v Rozchodu, ale také v životě, se produkce se rozhodla hlas lidu vyslyšet. Nákladem několika milionů dolarů bude natočen nový, tentokrát šťastný konec příběhu. Současně se proslýchá, že oba hlavní hrdinové využili nenadálé služební cesty do Chicaga, kde přetáčení probíhá, i k tomu, aby si zde našli příští společné hnízdečko lásky. Zdejší realitní kanceláře informují, že si prohlédli několik luxusních bytů i apartmánů a působili přitom spokojeným a zamilovaným dojmem. „Jennifer se nijak netajila, že chce Hollywoodu ukázat záda a žít v Chicagu,“ zdůrazňují. (Plus)

Doporučujeme

Články odjinud