Dívky se chtějí nechat dobývat

7 komentářů

Haniška
19. října • 11:30

Evelyn: Naprosto s tebou souhlasím. Řadím se sice do těch řad, kde jsou holky radši obletovány a dobývány. Holky, který dělaj tak trochu drahoty, ale poslední dobou jsem čím dál víc sklamaná. Ještěže nejsem stydlivka a seznamuju se na různých párty poměrně bez problémů. Jinak bych byla nejspíš nadosmrti panna. Poslední dobou zjišťuju, že čím dál víc zástupců z opačného pohlaví přitahují typy, který se nebojí někoho oslovit a kterým nedělá problém komunikace. A hlavně, kteří se umí bavit.

Martin
13. srpna • 0:23

Souhlasím, kluci jsou líný. Jen málo je těch, kteří skutečně umí dobývat. Já mezi ně nepatřím, byl jsem svou slečnou sbalen (je fakt že po sedmi letech, co jsme se znali, takže je to asi trochu jiný případ). Skoro bych řekl, že víc podnětů k navázání vztahu dávají holky. Taky to maj jednodušší, protože jim stačí se hezky usmát a chlap už vlhne. A to, prosím, nemluvím jen za sebe.
Nicméně když tyhle věci s klukama řešíme, většinou ještě zjišťuju, že jsem jeden z nejodvážnejších. Jeden můj kámoš je namakanej, až to není hezký, ale jsou to takový ty použitelný dynamický svaly, takže vám děvčatům by se to určitě líbilo. Mohl by mít na každým malíčku obtočenejch deset holek - soudě podle toho, co mi říkaly kamarádky. Ale je to zkrátka stydlín. A tak nemá žádnou holku na žádným malíčku. Takovými příklady bych mohl pokračovat.
Je potřeba si uvědomit, že úloha kluka a holky se v mnoha směrech vyrovnává. Muži jsou dnes mnohem citlivější a ženy zase nejsou tak frigidní a křehoučké jako dřív. Nejsem psycholog, ale řekl bych, že dobrá rada pro každou holku je, že když toho kluka chce, tak se o něj zkrátka musí trochu snažit. Čekat nějakou aktivitu z jeho strany je ztráta času.

woldinghamuk
10. srpna • 22:23

A co když pivko nechutná :-) ? Mi napadlo mimochodem :-)

jjanie
25. července • 8:16

Prostě si to řekneme na rovinu...dnešní kluci jsou lemry líný....doma nemají žádné povinosti, rodiče všechno zařídí (neříkám, že u holek to je jiný ;-) )...no a pak očekávají, že tak nějak všechno příjde samo...že jo?! Proč by se namáhali? Jestli je holka chce, tak se bude snažit sama....

Evelyn
24. července • 14:59

Teda, musim přiznat, že kdybych se řídila radami starších a čekala, až mě někdo bude dobývat, můžu rovnou vstoupit do kláštera (předpokládám, že vzhledem k exotice řádového hábitu by mě pak oslovilo víc mužů). Sice až kolem dvacítky, ale přeci jen je to lepší než v šedesáti, jsem přišla na to, že když se mi nějaký chlap líbí, musím se na něj a) dívat, b) si s ním povídat a c) s ním lehce flirtovat. Teprve potom si mě všimnul i někdo jiný než opilci a zoufalé existence. Ne že bych byla ošklivá, ale dnešní chlapci prostě nedobývají. Nebo nejsem ten správný typ. A že se moje strategie osvědčila, dokládá to, že jsem už třetí rok šťastně zadaná (pořád s tím jedním). :-)

larunka
21. července • 11:53

no nej mista na seznameni jsou urcite party, kavarna, hospoda a koupak!! a veta: Muzes mi dat cislo? je v dnesni dobe totalne nezavazna a nic z ni nevyplyva, ale veta typu Nezajdem nekam sami sednout? nebo Nechces jit se mnou ven! je uz o necem jinem! ale jak rika Beth: Nezajdem na pivko je ta nej na seznameni!!

Beth
21. července • 7:21

nezajdem na pivko ? :-)) nejhezčí věta :-)) taková nezávazná, u pivka se pokecá a hned je jasný, s kým máte tu čest :-)

Doporučujeme

Články odjinud