Natalia Oreiro jako Divoký anděl Profimedia

Natalia Oreiro jako Divoký anděl Profimedia

Natalia Oreiro Profimedia
Natalia Oreiro coby sexy blondýnka Profimedia
Natalia Oreiro jako Milágros se svým partnerem Ivem Profimedia
Natalia Oreiro v posledních letech Profimedia
21
Fotogalerie

Divoký anděl, Esmeralda, Manuela: Co se stalo s hvězdami telenovel 90. let?

V devadesátých letech patřily obrazovky českých televizí telenovelám z Jižní Ameriky, které u nás zažívaly neskutečný boom. Jelikož jich běželo denně hned několik, nenajde se zřejmě nikdo, kdo by alespoň několik dílů neviděl. Vzpomínáte si ještě na Milágros, Rosalindu nebo Esmeraldu?

Natalia Oreiro

Bláznivá Milágros z telenovely Divoký anděl si získala srdce milionů diváků a přitáhla k obrazovkám i ty, kteří do té doby telenovely odsuzovali. Nastartovala tak zářnou hereckou kariéru její představitelce Natalii Oreiro, která se poté dokonce začala věnovat i zpěvu. Několikrát vystoupila i v České republice a její koncerty byly vždy vyprodané. Později si zahrála v další telenovele s názvem Kachorra, pak ale její sláva začala slábnout, alespoň tedy u nás.

Jak dnes vypadají hrdinové seriálu Divoký anděl? Podívejte se ZDE.

Ve své rodné Argentině je stále uznávanou hvězdou a doposud se objevuje ve filmech a seriálech. Má také svoji úspěšnou módní značku a navíc bojuje za práva zvířat. Kromě toho se věnuje osvětě v oblasti kojení a charitativní činnosti pro Unicef. Se svým manželem vychovává syna a stále vypadá, jako by od prvního vysílání Divokého anděla neuplynulo dlouhých dvacet let, ale jen jeden rok.

Telenovely byly fenomémen 90. let! Podívejte se na video:

Pokračování 2 / 5

Leticia Calderón

Na slepou dívku v zelených šatech slyšící na jméno Esmeralda si jistě pamatujete. Byla to jedna z prvních telenovel, která se dostala na české obrazovky. Představitelka Esmeraldy Leticia Calderón se v telenovelách objevovala až do roku 2011, pak pověsila kariéru televizní herečky na hřebík. I když se ale změnila téměř k nepoznání a je z ní krátkovlasá blondýnka, nezapomnělo se na ni. Leticia napsala o svém životě knihu a dodnes hraje v divadle.

Pokračování 3 / 5

Silvia Navarro

Silvii Navarro si můžete pamatovat z telenovely Hříšná láska, kde ztvárnila chudou sběračku kávy Palomu. Po skončení seriálu se objevila ještě v několika dalších telenovelách a filmech, žádný ale už neměl takový úspěch. Silvia se poslední čtyři roky stáhla z veřejného života a naplno se věnuje rodině, především svému synu Leonovi. Je také velkou milovnicí zvířat a pečuje o tři psy, kocoura a dva kanárky. I když od Hříšné lásky uplynulo již dvacet let, herečka vypadá stále mladě a krásně.

Pokračování 4 / 5

Thalía

Ariadna Thalía Sodi Miranda se proslavila nejen jako herečka, ale i zpěvačka, modelka a módní návrhářka. Původně nazpívala úvodní znělku k seriálu Rosalinda, kde si zahrála i hlavní roli. V latinském světě získala cenu Grammy a stala se tváří několika značek. Za manžela má milionáře a velké zvíře v hudební branži Tommyho Mottolu, se kterým vede pohádkový život. Netají se tím, že si v roce 2014 nechala vyoperovat žebra, aby vypadala štíhlejší.

Pokračování 5 / 5

Grecia Colmenares

Manuela byla úplně první telenovela, která vtrhla na český trh a odstartovala tu telenovelové šílenství. Grecia Colmenares tam tehdy odehrála hlavní dvojroli, kdy ztvárnila Manuelu i její téměř totožnou sokyni Isabellu. Grecia natočila celkem devatenáct telenovel, nicméně od roku 2000, kdy si zahrála v seriálu Vypůjčené životy, se na obrazovkách už neobjevuje.

Prohlédněte si hvězdy telenovel v galerii!

Doporučujeme

Články odjinud