Dnešní sláva je neuvěřitelně zlomyslná, říká Julia Roberts

Dnešní sláva je neuvěřitelně zlomyslná, říká Julia Roberts

Herečka Julia Roberts (44) je ráda, že se proslavila v osmdesátých letech. Dnešní slávu prý ovládá "kultura zlomyslnosti". Americká hvězda hrála v mládí v několika filmech, ale až role prostitutky Vivienne ve filmu Pretty Woman ji v roce 1990 vyzvedla na vrchol filmového nebe.

Teď po letech Julia přiznává, že jí je dnešních začínajících hereček líto.

Jejich osobní životy jsou podle ní neustále sledovány pod drobnohledem. "Nové je to, že žijeme v kultuře zlomyslnosti. Má zkušenost se slávou v průběhu pětadvaceti let byla postupná. Dnes je to jako katapult: neuvěřitelně rychlý vzestup ke slávě a pak odvykací klinika. Jedno vede ke druhému.

Každý se snaží něco napsat, každý má nějaký názor. Všechno se přetřásá pod mikroskopem a je až moc těch, kdo se snaží nějak se na tom přiživit. Je to trochu šílené," řekla herečka reportérům australského listu Sunday Telegraph.

Danny Moder

Julii se podařilo udržet si mladistvý vzhled. A jak toho dosáhla, vysvětlila takto: "Nemám žádný tajný recept na krásu. Stačí mi láska dobrého muže. Pokud jde o to, zůstat ve formě, se cvičením mi pomáhají děti. Můj muž si myslí, že vypadám dobře, a to je ohromně fajn. Moje máma je krásná. Já mám pěkné zuby. Zatím to prostě jde."

Julia si v roce 2002 vzala kameramana Dannyho Modera (43), s nímž se setkala při natáčení filmu Mexičan dva roky předtím. Společně vychovávají sedmiletá dvojčata Hazel a Phinnaeuse a čtyřletého Henryho.

ČTĚTE TAKÉ:
Inspirujte se klobouky vévodkyně z Cambridge

ČTĚTE TAKÉ:
Celebrity bez makeupu, jak se vám líbí?

Doporučujeme

Články odjinud