Do arabských zemí pouze zahalená

Veronique
5. února • 22:38

Mile pisatelky, jsem jedna z tech, ktera se seznamila s Arabem, narozenym ve Francii {puvod Tunis} skrze internet. Videli jsme se pouze jednou v zivote, vymenili si adresy a od te doby se vidame kazdy mesic, ci dva. Cestujeme, nebo se navstevujeme v zemich, kde prave zijeme. Ja jeho ve Francii a on me v Irsku. Uprimne jsem dost unavena vsemi temi blafy v mediich a nechci byt kruta, ale je to pouhou nevzdelanosti ceskeho{ ale co si budeme namlouvat} i daslich narodu, predevsim tech evropskych. Kdyby lide vice cetli a zajimali se o nabozenstvi jako takove, s tim spojene i tradice, tak bychom vedeli, ze Koran jako takovy je plny ponauceni a mirovych cest{stejne tak jako bible a ostatni nabozenske knihy}. Pokud chceme sdilet svuj zivot s muslimem, je to jen o respektovani vzajemnych tradic a kultur. Ja jsem ATEISTKA a svoje presvedceni menit nehodlam a to i presto, ze toho cloveka miluji. Zbit vas muze spise opily cech nez muslim, ktery svou viru praktikuje, tudiz nepije!!!A je pravda, ze pokud sve nabozenstvi plne respektuje a dodrzuje, ZENA je pro nej kralovna at je bila nebo zluta, ateistka nebo zidovka. Sex spolu nemame i kdyz se oba tak trochu mucime, ale ja respektuji, ze je to dar zeny, ktery da pouze svemu muzi a to az po svatbe. Neco na tom prece jen bude...uz se kolikrat nemohu divat na "devy",ktere jdou na diskoteku pouze za jednim ucelem a ten "dar",ktery maji,davaji kazdemu na potkani. On vi o mych minulych partnerech a taky pred nim piji vino. Veprove si odpustim...Ten clovek je vzdelany, inteligentni s nesmirnym smyslem pro humor. Nevim,jak to dopadne, kazdopane bych se v zivote neodvazila hazet muslimy do jednoho pytle..nejdriv se poucte, ctete a zajimejte se o jeho kulturu...Laska, ktera si neco vytrpi ma vetsinou silnejsi hodnotu, nez ta "jednodussi"...Preji hodne stesti

Pravidla diskuzí na webu Dáma.cz

Zasláním příspěvku do diskuze souhlasíte s těmito pravidly:

  • Podmínky užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Příspěvky se musí týkat tématu článku.
  • Příspěvky nesmí obsahovat vulgární výrazy a slovní útoky na jiné osoby, včetně ostatních účastníků diskuzí a autorů článků. Příspěvky nesmí poškozovat web Dama.cz ani ostatní projekty provozovatele.
  • Je zakázáno vkládat do příspěvků odkazy na stránky nabízející multimediální či programový obsah porušující autorská a jiná práva.
  • Příspěvky nelze využívat k propagaci.
  • Příspěvky, které porušují pravidla diskuzí, budou odstraněny. Případně budou upraveny tak, aby neporušovaly pravidla diskuzí. V textu bude následně uvedeno, že příspěvky byly ze strany redakce upraveny.
  • Právo moderovat diskuze mají pouze vybraní zástupci provozovatele. Základní kontrola každého příspěvku probíhá ještě před jeho zveřejněním.
  • Dáma.cz je soukromý web a provozovatel má při řešení sporů, které se týkají příspěvků v diskuzích, vždy konečné slovo.

Doporučujeme

Články odjinud