Do postele v botách? A proč ne?

Do postele v botách? A proč ne?

Pořád si myslíte, že pokud se váš partner dožaduje, abyste se s ním milovala v botách, je to fetišista a úchylák? Zapomeňte! Jen se prostě rád podívá. Obujte se a uvidíte. Vy se budete cítit sexy a pro chlapa je noha na vysokém podpatku jednoduše nádherná.

Boty do postele? A proč? Opáčila jsem na otázku své kamarádky při rozhovoru nad kávou. Je to přece nepraktické, nehygienické, nepohodlné, ne... Její pohled mi naznačil, že vůbec ničemu nerozumím. Ona měla zkrátka jinou zkušenost.

*

„Koupila jsem si vysoké kožené boty na jehlovém podpatku. Zatímco v obchodě mi na každodenní nošení přišly úžasné, doma jsem zjistila, že v nich ujdu tak maximálně 5 metrů a při tom si třikrát zvrtnu kotník. Co s nimi? Boty za 2 tisíce a jsou k ničemu.

Pár dní ležely ladem, až mě napadlo, že bych v nich mohla překvapit svého přítele. Krajkové prádlo, podvazky a punčochy už u nás způsobily mnohé jiskřivé zážitky, ale nejvíce jsem svého miláčka dostala tentokrát. Když se večer usadil u televize a pustil si sportovní zpravodajství, byla to pro mě výzva. Pokud se mi podaří, aby ji vypnul, mám vyhráno!

Musel mě slyšet už dávno před tím, než jsem nakráčela do pokoje, protože jsem klapala jak šlapka na bulváru. Zpozorněl! Kromě svých zánovních naleštěných botek jsem totiž na sobě měla už jen černé prádlo, přes které jsem si přehodila jeho košili.

Doteď vidím jeho výraz v obličeji. Byl tak zaskočený, že prostě jen zíral. Asi mi to dodalo odvahu, protože jsem předstoupila přímo před něj a energicky mu řekla, ať okamžitě vypne tu televizi. A co myslíš, že udělal? Nezmohl se vůbec na žádný odpor.

Jak to pokračovalo, asi nemusím popisovat, ale bylo to nádherné a vzrušující. Jediné, co jsem si totiž nesměla sundat, byly vysoké černé boty. Ten večer prostě hrály hlavní roli a já díky nim prožila po dlouhé době bouřlivý a spontánní sex.“

*

Fakt, že ženská noha vypadá v botě na podpatku lépe, je asi neoddiskutovatelný. Jestli se ale mužům líbí, když si je žena vezme do ložnice, to je otázka. Každopádně myslím, že stojí za to vyzkoušet to. Přinejhorším se s partnerem zasmějete. A co se líbí tomu vašemu?

ČTĚTE TAKÉ:
Jan Kraus má italské manželství


STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud