Do sprchy!

Do sprchy!

Čas strávený ve sprše považujeme za něco velmi soukromého a intimního. Jsou to chvíle, které máme jen pro sebe a po náročném dni je každý z nás ocení. Sprcha bývá často rituálem, nevšedním zážitkem. Neexistuje rychlejší a příjemnější způsob, jak ze sebe doslova smýt každodenní starosti a dobýt ztracenou energii.

Zjemňující med

Vysoce kvalitní med z francouzské oblasti Provence spojený s osvěžujícím citrónem nejen krásně voní a přinášejí příjemné pocity díky svému aroma, ale také blahodárně působí na pokožku celého těla. Především med, jehož zjemňující a hydratační vlastnosti, rozmazluje pleť. A to díky vysokému obsahu cukru, minerálních solí a vitamínů.

Sprchový gel z řady Honey od L'Occitane báječně pění a šetrně myje. Po jeho použití je celé tělo krásně provonění medem a citrónem. Ve stejné řadě si můžete pořídit také tělový peeling, který pokožku jemně zbaví odumřelých buněk a vyhladí ji. Po sprchování nezapomeňte na smyslný tělový krém.

Zklidňující divoká růže

Po náročném dni si dopřejte zklidňující péče z ryze přírodních ingrediencí, které se postarají nejen o pokožku, ale o celkový pocit harmonie. Pravé éterické oleje, obsažené v řadě sprchových gelů značky Weleda, propůjčují nezaměnitelnou vůni.

Růžový sprchový krém s vůní certifikovaně ekologicky pěstované růže damascénské působí blahodárně na smysly, harmonizuje a navozuje pocit zklidnění. Vzácný olej ze semen divoce rostoucí růže Rosa Mosqueta - bohatý na esenciální mastné kyseliny - udržuje pokožku měkkou a hebkou a poskytuje jí speciální péči během sprchování. Tato krémová mycí emulze neobsahuje žádné syntetické konzervační látky či syntetická barviva a umělou parfemaci.

Výživné makadamové oříšky

Vědci z výzkumného centra Oriflame neustále pečlivě zkoumají účinky přírodních látek, které kombinují pro dokonalou péči pro pleť. Výtažky z makadamových ořechů a zimolezu představují v nové limitované kolekci zcela výjimečnou péči o suchou pokožku. Bohaté složení vyživuje pokožku do hloubky, napomáhá její obnově a chrání ji. Jemná osvěžující vůně konejší smysly, zatímco rostlinné složky se starají o hydrataci pokožky a chrání ji před vysoušením.

Velmi jemný sprchový krém s křehkou vůní zimolezu je vhodný pro suchou pokožku. Obsahuje olej z australských makadamových ořechů pro hydrataci a zvláčňující výtažek ze zimolezu.

Mocná magnólie

Již ve starověké Číně používali lékaři květy magnólie jako prostředek přinášející klid a relaxaci. Tato květina čínských císařů má schopnost uvolnit svalové napětí, pomáhá při nespavosti, nervozitě a podrážděnosti. Na pleť působí hojivě. Spolu s regeneračními účinky levandule představuje naprosto ideální způsob péče o tělo.

Všechny tyto ingredience naleznete ve sprchovém gelu Milk&Magnolia od Radox. Něžná péče, mléčné složení, příjemná vůně a zklidňující účinky vám dopřejí okouzlující zážitek jako při procházce rozkvetlou zahradou – něžné okvětní plátky se smyslnou vůní pohladí vaši plet, navodí pocit harmonie a uvolnění. Vaše pokožka bude svěží, pevná, důkladně hydratovaná a prozářená.

Osvěžující citrónová tráva

Citrónová tráva má řadu úžasných vlastností: její lehká svěží vůně inspiruje naše smysly, stimuluje duševní schopnosti a může také posílit koncentraci. Citrónová tráva, neboli lemongrass, se nachází v tropickém klimatu Asie, Jižní Ameriky a Afriky. Její smetanově zbarvené stvoly s citrónovou příchutí jsou zde často používány na výrobu čaje.

A právě tato ingredience je základem nového sprchového šamponu Lemon&Oil z řady Nivea Body. Citrusová osvěžující vůně zaručí okamžité osvěžení, zatímco cenné perličky ze slunečnicového oleje účinně regenerují pokožku a výtažky z citrónové trávy poskytnou pokožce výživnou péči.

Cenný kyslík

Kosmetické přípravky řady liivbotanicals od Avonu zachovávají díky exkluzivní technologii Plant Essence složky z rostlinných výtažků aktivní a napomáhají tak obnovovat pleť zevnitř. Ke stávající linii pleťové kosmetiky se přidal jedinečný sprchový gel a tělové mléko, které jsou opět vyrobeny na základě unikátní technologie Plant Essence, udržující přírodní složky čisté a v aktivní formě.

Omlazující sprchový gel obsahuje vodu obohacenou o kyslík. Při pravidelném používání zjemňuje a vyživuje vaši pokožku, která je především v chladných měsících vystavena nepříznivým vlivům okolí. Jemné a bohaté krémové složení zaručuje pleti šetrnou ochranu.

Meruňkový jogurt

Rádi si pochutnáváte na šťavnatých meruňkách a udržujete si linii pravidelnou konzumací jogurtu? A co teprve když se tyto dvě pochoutky svojí v jedno, pak jsou ceněny nejen pro svou chuť, ale také pěstící účinky na pokožku celého těla. Meruňky jsou velmi dobrým zdrojem vitamínů C, K, B1, beta-karotenu a stopových prvků, jako je železo. V kosmetice se často využívá zvlhčujících účinků, které meruňky na pokožku mají. A jogurt považovali již staří Řekové za skvělý prostředek pro dosažení jemné pleti.

Sprchový gel Fa Jogurt Meruňka a Mandle dodává jasně patrný pocit jemnosti a příjemnou vůni. Skvěle se hodí na každodenní očistu suché pokožky.

Foto: archiv firem

Doporučujeme

Články odjinud