5
Fotogalerie

Dobijte si energii

Pokud po zimním období vaše tělo stávkuje, cítíte se vyčerpaná a bez energie, je jaro ten správný čas pro dobití „baterek“. Základem pro doplnění a udržení energie je vyvážená strava, dostatečný pitný režim, dostatek spánku.

Ale také existují ještě další možnosti, které dodají energii nebo vás alespoň povzbudí, rozradostní a optimisticky naladí:

  1. Vynikající je pohyb, pravidelné sportování, tanec či alespoň procházky.

NÁŠ TIP: Vyzkoušejte Zumbu!

Je to velmi energické cvičení, které hojně využívá taneční prvky a věřte, že po hodině o půl na Zumba party se budete cítit jako znovuzrozená, plná energie a vaše tělo zaplaví hladina endorfinů! Nebojte se, pokud se na začátku nebudete na 100% chytat, protože jste na hodině poprvé.

Je to úplně jedno, zkrátka si tančete podle sebe a hlavně se z pohybu radujte.



KAŽDÝ DEN NOVÉ SLEVY NA JEDNOM MÍSTĚ!

  1. Dejte si kousek čokolády.
  1. Naplánujte si setkání s kamarádkou a společně se pořádně zasmějte…
  1. Udělejte si radost – kupte si novou kosmetiku, osvěžte šatník svetříkem v duchu jarních trendů.
  1. Zajděte ke kadeřníkovi a na kosmetiku.

Na pomoc si zcela určitě přizvěte i velmi účinného pomocníka – koenzym Q10. A to nejen ve formě potravinového doplňku, tak i kosmetiky, jejíž složení je o tuto látku obohaceno.

Proč Q10? Koenzym Q10 je látka, bez níž nemůže žádná živá buňka existovat. Stále více se považuje za tolik hledaný „elixír mládí“. Je nedílnou součástí buněčného energetického metabolizmu, bez něj nedokážou buňky produkovat energii potřebnou k řadě aktivit probíhajících uvnitř těla. Koenzym Q10 představuje tedy nejpřirozenější způsob, jak si doplnit zásoby energie v celém organizmu včetně pleti a pleťových buněk.

Koenzym Q10 dodává energii a vitalitu, posiluje srdce, zlepšuje energetický výkon a výdrž, působí jako prevence proti arterioskleróze, stabilizuje krevní tlak, posiluje imunitní systém, zpomaluje procesy stárnutí a tvorbu vrásek atd. Koenzym Q10 je navíc vynikající antioxidant, zachycuje škodlivé volné radikály a zabraňuje jim poškozovat buňky a oslabovat imunitní systém.

Koenzym Q10 a naše pleť Koenzym Q10 má také vliv na krásu a zdraví pleti. I kůže potřebuje dostatek této aktivní látky, zejména pro svou regeneraci a pro zajištění řady důležitých biosyntetických procesů. Vlastní produkce koenzymu Q10 v celém těle, tedy i v kůži však během let klesá a snížení energetické hladiny v buňkách zpomaluje jejich obnovu. To dokazuje i skutečnost, že ve věku 30 let se kůže zcela obnoví obvykle za 28 dní, zatímco v 80 letech to trvá přibližně 60 dní. Od věku 30 let proto dodejte pleti tolik potřebnou energii i zvnějšku.

ČTĚTE TAKÉ:
Chcete zhubnout? Milujte se vestoje!


STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud