Dobrá zpráva pro manželky

Dobrá zpráva pro manželky

Pacienti užívají léky na erekci převážně pro zkvalitnění manželského sexu. Agentura STEM/MARK provedla průzkum mezi pacienty, kteří užívají léky na poruchy erekce.

Předmětem průzkumu byla, mimo jiné, znalost různých preparátů na léčbu poruch erekce, frekvence užívání a mnoho dalších ukazatelů.

A jaké jsou výsledky? Muži tyto léky používají příležitostně a převážně pro manželský sex. Tito muži mají průměrně 5 pohlavních styků za měsíc, avšak celých 10 % respondentů uvedlo, že mají během měsíce pohlavních styků deset a více.

Pacienti dále uvedli, že je pro ně důležité, jak spolehlivě lék účinkuje, jak rychle se po požití léku dostaví erekce a hlavně, jak bude silná. Jako lék, který nejlépe vyhovuje těmto parametrům byla uvedena Viagra.

Zajímavým zjištěním také bylo, že tito muži prokázali minimální spontánní znalost značek volně prodejných potravinových doplňků na podporu erekce. Potravinový doplněk ArginMax, přes masivní mediální kampaň, znalo pouhých 9 %. Naproti tomu Viagru, která jako lék na předpis nesmí mít žádnou reklamu, znalo 89 % pacientů.

zdroj: Bílý Medvěd Public Relations

Doporučujeme

Články odjinud