Dodržuji životosprávu, až na ty panáky, přiznává Luděk Sobota

Dodržuji životosprávu, až na ty panáky, přiznává Luděk Sobota

Herec Luděk Sobota (68), ač mu bude za dva roky sedmdesát, na svůj věk nevypadá. Ani fyzicky nezaostává za mnohem mladšími hereckými kolegy. "Jsem v pohodě. Samozřejmě, nejsem už úplný zajíc, takže trošku dodržuji životosprávu, na což hlavně dbá moje manželka Adina.

Ale když se nekouká, taky si nějakou tu nezdravou dobrůtku dopřeji. Omezil jsem i víno, ovšem naopak naordinoval jsem si občas nějakého toho panáka. Tvrdý alkohol údajně spaluje bacily, tak jim, potvorám, raději nedávám šanci," vysvětlil Sobota Korzu.

Kromě téměř zdravého stravování pečuje Luděk pravidelně i o svoji tělesnou schránku. A dává jí zabrat. V kondici ho udržuje hlavně sport. "Letos jsem se, bohužel, ještě nedostal na lyže. A už to asi nestihnu, ale jinak trávím dost času na kurtu. Zrovna včera jsme si byli s Adinou zahrát tenis. A bylo to fajn," uvedl komik.

Ve filmu Okresní přebor, který vychází ze stejnojmenného úspěšného televizního seriálu a bude mít premiéru 29. března, hraje předsedu vesnického fotbalového oddílu Slavoj Houslice.

"Ve skutečnosti bych dobrým bafuňářem nebyl, ale fotbalistou určitě. Je to můj další oblíbený sport, který aktivně provozuji. Hraji za tým Arabela, spolu s kolegy herci a zpěváky, a už se těším, až zase vyběhnu na trávník. Rychlostí sice už tolik neoplývám, ale brazilské finesy stále zvládám dokonale," pochválil se Luděk Sobota s úsměvem.

ČTĚTE TAKÉ:
Těhulky Stanková a Issová rozšířily babyboom. Budou asi svobodnými matkami

ČTĚTE TAKÉ:
Dagmar Havlová převzala šek pro nadaci Vize 97, vypadala úchvatně

Doporučujeme

Články odjinud