Dojemný hit sociálních sítí: Lady Diana se setkala s vnučkou Charlotte

Dojemný hit sociálních sítí: Lady Diana se setkala s vnučkou Charlotte

Díky grafickému programu se sešly tři nejpopulárnější princezny Velké Británie – Diana, Kate a malá Charlotte. Fotomontáž vyvolala obrovský poprask a během pár hodin se stala nejsdílenější fotografií na Facebooku.

Fotomontáž vytvořila Američanka Mary Kohnkeová ze státu Milwaukee. Fotografie z křtin malé princezny Charlotte šikovně zkombinovala se snímkem princezny Diany z roku 1997. Na první fotce Kate drží dcerku v bílém povijanu v náručí u katedrály, na druhém je Diana, jak se sklání v New Yorku nad Matkou Terezou. Tato fotka byla pořízena pouhý měsíc před Dianinou smrtí 30. srpna 1997.

Jakmile obrázek Mary nahrála na Facebook, zaznamenala obrovský počet sdílení.„Jak se mi to povedlo? Přece díky Photoshopu. Ať se fotka stane virálem na internetu,“ okomentovala Kohnkeová snímek.

Pod snímkem jsou již tisíce komentářů a další rychle přibývají. Lidé v nich většinou vyjadřují lítost nad tragickou a předčasnou smrtí princezny Diany. Litují, že podobná fotografie nemohla vzniknout v reálu, a přejí hodně štěstí a lásky do života malé princezničce i její mamince a princi Williamovi.

Dáma.cz je na facebooku. Přidejte se k nám!

Klepněte pro větší obrázek

Doporučujeme

Články odjinud