Dokonalá ochrana před zimou

Studené počasí venku, suchý vzduch doma a v práci, či náhlé výkyvy teplot mohou mít neblahý vliv na pokožku. Švédská kosmetická společnost Oriflame přichází s novou řadou speciálních přípravků pro zimní období, která pomáhá bojovat s extrémními podmínkami a uchovat tak pleť jemnou, vláčnou a chráněnou po celou zimu. Limitovaná kolekce je zaměřena na části těla, které jsou nejvíce vystaveny nepřízni počasí a potřebují nadstandardní péči. Naleznete zde pleťový krém, balzám na rty a krém na ruce.

Ochranný pleťový krém bohaté konzistence chrání před nepříznivými vlivy počasí a okolního prostředí. Obsahuje vyživující bambucké máslo a olivový olej pro ochranu a zjemnění pleti.

Péče o rty v zimě je velmi důležitá, protože na rty působí mnoho nepříznivých vlivů a rty jsou vysušené a popraskané. Vyživující balzám vyvinutý speciálně pro potřeby rtů v zimě obsahuje Avokádový olej a Vitamin E pro zjemnění a hydrataci rtů. Proto jej nezapomeňte mít stále při sobě.

Také pokožka rukou je vystavena nepříznivým podmínkám zimního počasí velmi často, proto potřebuje specifickou a důkladnou péči. Nový krém na ruce a nehty obsahuje vyživující glycerin pro zjemnění rukou, výtažek z myrhy, který pomáhá předcházet lámání a štěpení nehtů a zároveň zabraňuje vysoušení a popraskání pokožky rukou. Zanechává ruce jemné a hladké, dobře hydratované a chráněné. Navíc posiluje nehty až o 15 % při pravidelném používání po dobu 3 týdnů.

Na http://www.oriflame.cz>www.oriflame.cz se dozvíte více nejen o nabídce tělové kosmetiky, ale naleznete zde i mnoho tipů na vánoční dárky a můžete si prolistovat katalog produktů on-line. Kosmetiku Oriflame můžete zakoupit prostřednictvím nezávislých kosmetických poradkyň a poradců, kontakt získáte na infolince Oriflame 271 024 999 nebo na http://www.oriflame.cz>www.oriflame.cz. Pokud by jste se sama chtěla stát kosmetickou poradkyní, můžete se přímo na internetových stránkách Oriflame ihned a jednoduše zaregistrovat.

Doporučujeme

Články odjinud