Dokonale hladká

Dokonale hladká

O jemné pokožce bez viditelných pórů, vrásek a skvrnek touží snad každá žena. Ne všechny však tento dar dostaly od přírody do vínku. I čas a nesprávná péče se dokáží na pleti nemilosrdně podepsat. Pomoci si však můžete sami v pomocí hi-tech kosmetiky.

Co se skrývá pod pojmem mikrodermabraze a proč je dobré se o ni zajímat? Pod tímto tajemným názvem se skrývá typ regenerace pleti, nebo-li omlazení či prevence stárnutí. Je to zdokonalená kosmetická technika, která zlepšuje kvalitu pleti a jejíž výsledky jsou viditelné již po prvních požití. Škála použití je široká – od řešení povrchových pigmentací, nerovností pokožky obličeje, problémů rozšířených pórů až po redukci drobných jizviček. Vhodná pro ženy od 25 let.

Sehraná dvojice Švédská značka Oriflame představuje dvoufázový program pro obnovu a regeneraci pokožky Dermoprofesional. Sada obsahuje krém s mikrodermabrazivními účinky a hydratační sérum. Krém s mikrodermabrazivními účinky obsahuje krystalky oxidu hlinitého, látku, kterou požívají profesionální dermatologové k obnovení svrchních vrstev pleti. Zanechá vaši pleť výjimečně hladkou a jemnou. Nanáší se na zvlhčený obličej, jemně vmasíruje a poté opláchne. Zdokonalující hydratační sérum prodlužuje účinnost abrazivního krému. Je obohaceno o komplex přírodních látek, které zvyšují přirozenou exfoliační funkci pleti, intenzivně ji hydratují a navrací jí její jas. Vhodný k použití každý večer na pleť celého obličeje. S tímto programem dosáhnete vyhlazení drobných nedostatků, zmenšení pórů, rozjasnění a zjemnění pleti.

Omlazení na počkání Dlouhá léta vědeckých výzkumů ve specializovaných kosmetických laboratořích se nyní koncentrují v Intenzivním omlazujícím peelingu Clinical Micro-Exfoliant z pleťové kosmetické řady Anew od Avonu . Tento mechanický peeling na principu mikrodermabraze využívá nejnovější kosmetickou technologii. Až doposud bylo nezbytné se svěřit do rukou dermatologa, abychom peelingem dosáhly stejného účinku. Intenzivní omlazující peeling Clinical Micro-Exfoliant využívá mikrokrystaly oxidu hlinitého k šetrnému mechanickému odstranění povrchových, odumřelých kožních buněk. Lze jej používat v pohodlí domova a přesto docílíte vysoce kvalitního ošetření pleti. Výsledek peelingové kúry Anew je srovnatelný s profesionálním ošetřením v kosmetickém salonu. Jediné v čem pocítíte výrazný rozdíl, je výsledná cena za jedno ošetření. Pro účinnou péči je potřeba peeling pravidelně opakovat zhruba 2–3krát týdně.

Zázračná sada Řada Timewise od Mary Kay obsahuje vedle jiných přípravků proti stárnutí pleti také Mikrodermální sadu za vyhlazení pokožky. Sada obsahuje stejné krystaly oxidu hlinitého, které používají dermatologové. To znamená, že v pohodlí domova docílíte vysoce kvalitního ošetření pleti, které je srovnatelné s nabídkou kosmetického salonu. Sada je navržena tak, aby působila v souladu s ostatními produkty řady TimeWise. Sada se skládá z intenzivního omlazujícího peelingový krému složeného ze stejných krystalů oxidu hlinitého a zklidňujícího séra. Celý proces obnovuje a rozjasňuje pleť a dodává jí zdravý vzhled. Po aplikování peelingu použijte jemné sérum s vynikajícími regeneračními účinky, které se ihned vstřebává, okamžitě zvláčňuje a zjemňuje pleť. Při testování Mikrodermální sady pocítilo 64 % žen okamžité zlepšení své pleti, po 1 týdnu používání byly výsledky ještě mnohem lepší.

Luxusní péče Stres, únava, nadměrné slunění, vítr, teplo a chlad – všechny tyto elementy si vybírají svou daň. Pokožka je dehydrovaná, vyčerpaná, povadlá a unavená. Speciální přípravky buněčné péče značky La Prairie napomáhají docílit viditelných výsledků v rekordně krátkém čase. La Prairie obnovovací proces urychluje díky přípravku Cellular Microdermabrasion Cream. V jeho případě jde o samu špičku exfoliace, která znovuoživuje vaší krásu s pomocí ryzích přírodních diamantů, sladkovodních perel a krystalů křemene v exkluzivním, biotechnologicky vytvořeném komplexu schopném mimořádně účinně regenerovat pokožku. Luxusní dvoufázová péče vyhlazuje a zdokonaluje pokožku tváře i celého těla, zabraňuje tvorbě jemných linek a stimuluje mikrocirkulaci. Výsledkem je hedvábně jemná, svěží a zdravím zářící pleť…a v důsledku toho celkově mladistvější vzhled. Celé tělo – od hlavy až k patě – se uvolňuje a získává zpět svou rovnováhu.

autor: Simona

Doporučujeme

Články odjinud