Dokonalé odlíčení

Dokonalé odlíčení

Čištění a odličování představuje základ péče o pleť. Jedině dokonale čistá pokožka přijme výživné látky z následné péče, vypadá zdravě, svěže a mladistvě. Na trhu se objevuje čím dál tím větší množství zajímavých přípravků určených pro jemné a zároveň i účinné odstraňování povrchových nečistot. Najděte si ten správný pro vaši tvář.

Odličování, opravdový rituál krásy, nepostradatelný pro čistotu a péči o pleť, je velmi často opomíjené. Přitom se jedná o úkon, který je důležitou součástí péče o krásu tváře, neboť z pleti odstraňuje líčidla a nečistoty nashromážděné během dne. Ranní péče je součástí společenského kultu krásy a vzhledu, který usnadňuje navázání kontaktu se společností. Ranní čištění pleti je pokládáno za základ její přípravy pro líčení. Je to úplný začátek dne a ženy potřebují především produkt, který bude mít jednoduché použití a osvěží. Potřebují tedy takový „budíček“, dynamické probuzení celého obličeje a smyslů.

Večerní péče o čistotu pleti je pokládána za druhý zásadní moment dne. Je důležitá pro odstranění všech nečistot z pleti, kožního mazu, líčidel a prachu, který se během dne usazuje na povrchu pokožky. Jestliže je tato fáze vynechána, pleť se znečistí a tím ztratí i část své odolnosti. Pravidelné čištění a odličování pleti napomáhá k zachování fyziologické rovnováhy epidermu. Pro zdraví pleti a její dokonalou přípravu pro další péči je tedy odličování nezbytné. Je to péče o krásu vycházející ze šetrného zacházení s pletí. Ženy očekávají od večerní péče o pleť především čistící, zklidňující a blahodárné účinky. Psychologicky jde o proces zaměření se sama na sebe a uzavření se do vlastní intimity, díky které zapomenete na stres a útrapy dne a navrátíte pleti její původní přirozenost. Večerní odličování je vnímáno jako „znovuzrození“.

Ačkoliv se technologie v dekorativní kosmetice neustále vyvíjejí (unikátní textury, barevné pigmenty s dlouhotrvajícími účinky), odličovací přípravky zůstaly pozadu. Jsou stále stejné jako před 50 lety: odličovací mléko, tonikum a gel, který se oplachuje vodou … Bylo tedy načase vytvořit moderní řadu odličovacích přípravků, která bude odpovídat potřebám žen dnešní doby. L´Oréal Paris vytvořil novou generaci odličovacích přípravků, které zaručuje dokonalý odličovací účinek, optimální snášenlivost a úžasnou pleť na dotek.

Demaq´expert je kompletní řada různých profesionálních výrobků přizpůsobených touhám a potřebám každé ženy. Každý přípravek účinně působí i proti nejtrvanlivějším líčidlům a zanechává pleť pružnou a hebkou. Všechny přípravky byly dermatologicky a oftalmologicky testovány, aby blahodárně působily na všech zónách obličeje: tvář, oči i rty. Při jejich vývoji vědci mysleli i na odličování dlouhotrvajícího make-upu, čistící složky byly vybírány s ohledem na maximální účinek a také na jemnost a snadné oplachování.

Linie představuje pětici účinných přípravků. Mléčné složení Jemného, ultra účinného odličovacího mléka je vytvořeno způsobem olej ve vodě a stabilizované novým polymerem amonium polyacryloyldimethyl taurate. Díky této speciální struktuře bylo možné vytvořit odličovací mléko s vyšším množstvím odličovacích olejů než obvykle. Navíc, tento polymer vytváří ultra jemné složení a přináší maximální komfort odlíčení pro všechny typy pleti. Prsty nebo vatovým tamponem naneste malé množství odličovacího mléka na celý obličej, jemně masírujte krouživými pohyby dokud se make-up nerozpustí, poté setřete vatovým tampónem nebo opláchněte.

Pro kompletní odlíčení mlékem a tonikem v jednom, přichází Demaq´expert se zcela novým typem výrobku 2 v 1, které umožňuje rychlou aplikaci, ne však na úkor účinnosti: „mléko měnící se v pleťovou vodu“ odlíčení 2 v 1. Je to poprvé, kdy se odličovací mléko mění při kontaktu s pokožkou v tonizující pleťovou vodu, dokonale fluidní a čirou. Po nanesení se původně hustá konzistence jako zázrakem mění v průzračnou pleťovou vodu. Přípravek ocení všechny ženy toužící po kompletním odlíčení v jednom kroku. Naneste malé množství odličovacího mléka na celý obličej. Jemně masírujte, dokud se mléko nepřemění v osvěžující pleťovou vodu. Dočistěte vatovým tamponem nebo opláchněte vodou.

Čistí jako gel, odličuje jako mléko a svou bohatou krémovou texturou poskytuje vysokou účinnost a komfort. Jedná se o Odličovací krémový gel, vyvinutý speciálně pro ženy, které dávají přednost čištění pleti vodou. Jako mávnutím kouzelného proutku rozpouští make – up, včetně odolných líčidel na očích a snadno se omývá. Na klasickou emulzi – olej ve vodě, je použita technologie TIP (Temperature Inversion Phase), umožňující dosažení složení s velkým množstvím oleje, rozptýleného ve formě mikroskopických kapiček. Díky tomu je možné udržet krásnou pěnivost tohoto gelu. Pleť je dokonale odlíčená, zářivá, hebká a pružná s pocitem komfortu a svěžesti. Na navlhčenou pleť naneste malé množství krémového gelu. Napěňte, jemně masírujte a poté opláchněte.

Při používání dlouhotrvajícího make-upu (voděodolná řasenka, rtěnka, dlouhodobý make – up) je často velmi obtížné odstranit všechny nečistoty. Odličovací elixír je dokonalá zbraň proti všem nečistotám pleti. Elixír, obsahuje nejvyšší koncentraci odličovacích ingrediencí ze všech produktů řady Demaq´expert a zároveň maximálně respektuje vaši pleť. Tato průhledná emulze (olej ve vodě) zajišťuje dokonalé odlíčení. Během aplikace se gel přemění na mléko, jemně odstraňující všechny nečistoty a stopy make-upu z tváře. Po následném opláchnutí vodou zůstává pleť saténově hebká. Aplikujte na suchou pleť. Naneste malé množství Elixíru Demaq´expert na celý obličej. Se zavřenýma očima jemně otírejte řasy po celé jejich délce pro odlíčení řasenky. Přidejte malé množství vody a gel se změní na jemné mléko. Pak stačí jen opláchnout.

Skvělý pomocník na cesty nebo prostě pro ušetření času, ultra účinné odličovací kapesníčky od Demaq´expert jemně odstraňují všechny nečistoty pleti. Netkaný materiál kapesníčků nevytváří uzlíky a nezanechává na pleti vlákna. Díky větší koncentraci odličovacích látek než obvykle, jeden kapesníček stačí pro odlíčení celé tváře i očí, dokonce i v případě voděodolné řasenky a dlouhotrvajícího make-upu. Speciální obal se vzduchotěsnou fólií chrání odličovací kapesníčky před vysycháním. Lehce otřete kapesníkem celý obličej a oči. Neoplachujte. Vhodné pro všechny typy pleti.

Doporučujeme

Články odjinud