Dokonalé tělo

Dokonalé tělo

I když teď v zimě schováváme svá těla do spousty teplého oblečení, je třeba myslet na to, že pokožku je dobré hýčkat v každém ročním období. Vyzkoušejte novinky z tělové kosmetiky, které vaši pokožku doslova polaskají.

S novým výživným a zvláčňujícím krémem Vichy Nutriextra se péče o pokožku těla stává opět skutečným potěšením. Nutriextra je komfortní tělová péče vhodná pro všechny typy pokožky pro extra jemnou a intenzivní péči.

Jedinečná koncentrace výživných a hydratačních přísad: Glycerinu, másla karité a makadamového oleje zajišťuje působení do hloubky a již po prvním použití zanechá pocit komfortu i po sprchování, protože pokožka je hloubkově vyživená, hebká a vláčná na první dotek.

Výživné tělové mléko pro velmi suchou pokožku Nivea Pure & Natural má bohaté složení s obsahem přírodního arganiového a jojobového oleje získané biologickou cestou dodá pokožce intenzivní výživu a zanechá ji krásnou a hebkou po celý den.

Ultra lehké tělové mléko Nivea Express Hydration pokožku dlouhodobě hydratuje a udržuje ji hebkou a pružnou. Složení s mořskými minerály a inovativní technologií Hydra IQ s aktivními složkami bylo vyvinuto speciálně pro potřeby normální až suché pokožky.

Optimalizuje hydrataci a její distribuci - a to z vnitřních zdrojů na celých 24 hodin. Mléko se překvapivě rychle vstřebává, nezanechává lepivý film a díky jemné vůni modrého lotosu pokožku osvěžuje.

ČTĚTE TAKÉ:
Agáta Hanychová: Těší se její partner na miminko?!


STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud