Dokonalejší poprsí bez plastiky

82 komentářů

bárajíl
27. října • 15:33

Mám lepší krémy a každý večer si je masíruju.. Plus mi k pevnějšímu poprsí pomohlo plavání a fitko.

Paka
3. října • 6:36

Mně hodně na zpevnění pomáhá masáž prsou od mé masérky, k masérovi bych nešla! Mám na ně smůlu a vždy mě chtěli osahávat, takže jsem musela odejít. Může se to zdát divné, ale funguje to. Je pravda, že mám dvojky, u trojek a výše by to mohl být možný problém.

simonazana
31. března • 18:52

Mám problém a myslím, že nejsem jediná. Po dětech mi zbyla nestejně velká prsa. Normálně nosím velikost D, takže ještě docela velká, ale bohužel žádná podprsenka mi nesedí. Pod oblečením se to schová, ale v plavkách se toho docela bojím. Mám oblíbenou značku (i plavek) Panache, ale musela bych si pořídit nějaký model s výztužemi. Na stránkách Tima (česká značka) – už od nich nějaké prádlo mám a jsem spokojená – píší, že se používají podprsenky s řasenými košíčky, že eventální nerovnosti vizuálně zakryjí. Máte, prosím, někdo zkušenost?

tamicek
29. ledna • 12:47

Holky fakt si myslíte, že nějaký pilulky pomůžou? Já jsem o tom teda nikdy nepřemýšlela.Spíš sázím na kvalitní spodní prádlo, mám vel. D, tak potřebuju širší ramínka, jinak by se mi zařezávaly. Nejvíc mi vyhovují podprsenky ze Skiny na Hatích, jsem ze Znojma, takže to mám kousíček

Bright123
12. dubna • 10:28

S tímhle je to dost složitý, každý by se měl nejlépe starat o to, co mu příroda nadělila, a ne závidět nebo urážet ostatní...Stejně s tím nic moc nenaděláme.
Všichni asi vidíme, že každý má spoustu vad i krás :-)

Monika
13. ledna • 18:44

Ahoj, máte někdo zkušenosti s procurves pilulkami?

jirina
2. února • 19:31

Dobry den,jsem rada,ze v "tom"nelitam sama.Pred rokem a neco jsem mela krasna pevna prsa velikosti 3,pak jsem otehotnela,prsa se zvetsila asi o 1 cislo,mazala jsem,starala se,aby nepopraskaly a co????kojila jsem asi 3mesice,pak jsem chytla horecky,ztratila mleko a nyni mam popraskane,visici 2,z kterych jsem zakomplexovana,"stydim"se sama pred sebou,ne tak pred pritelem,podprsenky push up jsou na prd,mozna jako chvilkovy efekt a pro zlepseni sebevedomi na chvilku,pak se podprda sunda a vase prsa stejne spadnou,pokazde,kdyz vidim zenskou s krasnym poprsim,nemusi byt velke,je mi do place a tise zavidim.Plastika???na tu nemam penize a pilulky???tem moc neverim,cviky a masaze delany bez efektu,o sexu to ani nemluvim,muj pritel je super,ale ja mam v hlave blok a neni to ono,proste chci zas mit krasne pevne prsa,treba jen 2,ale chci.Nejaka rada???prosiiim:-(

aLiby
15. ledna • 21:38

Ahoj děvčata,
ach ta prsa, mám čtyřky ale nestěžuju si. Jediné co mi vždy vadilo jsou podrpsenky, které se mi věčně zařezávaly a čkrtily, všechny to známe, nehledě na faldíky které podprsenky vytváří na zádech pokud vám není 20 a nemáte 50 kilo i s postelí.
K Vánocům mi dcery daly tu podprsenku ahh bra, kterou jsem si přála. Nejsem čék který věří všemu co vidí v tv ale tohle mě zaujalo a doporučuji všem které se chtějí cítit pohodlně, at mají prsa svá nebo uměla...

adriana
5. ledna • 22:22

procurver je to jenom tahak na peníze tabletky sem si obědnala a vubec nic a to dokonce 2 balení a nepomohlo a ještě k tomu jsou odporné ten prášek nechutně smrdí :( ... nic jineho než plastika nezbývá

Jani333
6. září • 21:34

Koukám, že tady je to jenom samá reklama. Vyrostla někomu prsa po tom Natural Push-Up?
Moc věrohodně to nezní.

Mortisha
19. října • 16:09

Ahoj holky, nemáte některá zkušenosti s pilulkama Pueraria Mirifica? Objednala jsem si 3 balení na ebay, beru 2 tabletky něco přes měsíc a vypadá to, že by to nějaké výsledky mít po delší době užívání mělo:o) Jak jste na tom vy po několika měsících? Abych se třeba neradovala předčasně... přibraly jste??

Zuzinka
7. září • 21:48

Ahojte holky, sice se všude píše jak se po těch tabletkách Procurves přibírá, ale nemáme některá zkušenosti co dál?? To mi tak ty prsa zůstanou?? Mám strach, že se mi vrátí na původní velikost:( díky

Rory
18. srpna • 9:21

Holky,
kde se prosím dá koupit Procurves tablety? Přes internet nefunguje již několik dní objednání ... je to nějaké divné....
Děkuji za tipy, pokud víte....
R.

Katka
16. dubna • 5:59

Ahoj, já jsem četla ten Procurves, mělo by to být sto procent účinné a chci to vyzkoušet, je to i levnější, než natural push up.

Jonuška
28. února • 0:12

schválně se mrkněte do galerky na mě...at si vemu podprdu jakou chci žlábek prostě neudělám není z čeho:354::440:

Jonuška
28. února • 0:09

Denisilein: taky jsme těd začlakaždej večer masíruju....,taky nějaký ty cviky prosímtě nemáš nějaký tip na cviky nebo odkaz?na prsní svaly??děkujiiiiprotože to co mi po kojení zbylo snad ani prsa nejsou..jsou miniaturní....:253:

iryna
7. ledna • 11:15

Damy,nemate nekdo zkusenost s Sherb,tablety,a krem na prsa/Piste na mail.eimis@email.cz.Dekuji

Denisilein
29. července • 12:43

b, varira: b: me se tedy prsa zvetsily o jedno cislo, a to tak ze uz dlouhodobe, ale ne zase pravidelne je masiruju pri sprchovani proudem vodu ze sprchy, pritom jsem v predklonu, takze prsa jsou pristupna proudum vody i ze spodu, a tou sprchou tedy okolo nich krouzim. a taky si obcas zacvicim na prsa nejaky cviky, ale bez pristroju, jen tak doma. myslim, ze to fakt efekt ma. a taky pozitivni mysleni. treba kdyz sedim uvolnena, zamerim se na prsa a pak zapnu prsni svaly jen tak v sede, je to prijemny a uvidite jak se vam casem zacnou trochu zpevnovat.:116:

klaudie01
27. ledna • 16:03

ahojky, zkuste www.leilieve.cz, maj tam pekny pradlo a podprsenky s vycpavkama, ty vam udelaj hezky dekolty :-)

Janny.S
13. ledna • 12:39

Ahoj,chtěla bych vyzkoušet Natural push up a dočetla jsem se že čím víc lidí si to koupí tím je to levnější. Nechcete jít do toho někdo semnou?

b
7. října • 16:29

kamarádka mi rikala, ze pokud se prsa pravidelně masiruji, tak se zpevni a trochu (snad) i zvetsi. samozrejme ne o 2 cisla, ale...je to mozny?????

Varira
19. května • 13:59

no vidimk že tu řešite jen velka prsa a co takhle mala?Možna že nekdo z vas mi poradi?
mam celkem dost nedostatku:ale jsou nic ve srovnani s tim co me nejvice trapi-Jesem takova cerna ovce rodiny,každa ženska v rodine ma slusne poprsi nevim PROS JA NE.Proste priroda mne neobdarovala skoro zadnym poprsim.
MAM mala prsa a ke vsemu po dvou detech vytahana.nejvice si toho vsimam ted v lete. Rozhodla jsem se na ty pilulky, ktere zazracnym zpusobem zvetsuji prsa a zpevnuje pokozku. Pripravku na trhu je spousta ale nevim ktery je lepsi a ke komu se mam obratit.
Holky pokud mate zkusenosti, poradte.
Dekuji

Jana
2. listopadu • 15:31

BlackOrchid: ahoj jen ti chci řict, že ti zavidim, jestli si myslis ze mas velky prsa tak věř že nemáš!!!....co bych za ta tva dala třeba ja a spousta jinych...me je teprve 17 a mam 75F ale kvuli te vaze prsů nosim menši obvod, protože se rychle vytaha....takže 70G a to se neda skoro sehnat a když už tak za šíleny prachy.....a to mi ještě nesedí, asi by to chtělo větší....ale to už se snad ani nevyrábí a na koupáku sem nebyla ani nepamatuju...takže ti chci jenom řict, že podle mě si nemaš vubec na co ztěžovat...

Baruuu
29. září • 19:05

tak to ja bych potrebovala neco pridat :47: jenze mam siroky zada a maly prsa :16: takze shanim jak diva... a furt a furt... :287: obcas neco najdu, ale nikdy mi to nepadne uplne... a zlabek taky nikdy neni... :7:

nefertitii
24. července • 21:13

BlackOrchid: Já myslím,že porovnám visací větší a menší prsa,tak u těch menších to vypadá hůř... Držím palce,ať najdeš tu nejnejúžasnější podprdu...:429::812:

BlackOrchid
24. července • 20:53

nefertitii: no právě že malý prsa se zvedat nemusej, ale víš jak vypadaj čtyřky bez podprdy? Holka visej! velký prsa potřebujou mega podporu!

Leontynka.tyna
24. července • 14:06

Žofka: Obchod znám a taky jsem tam už pár věcí nakoupila. Stavovala jsem se tam po cestě do Vídně, když jsem zjistila, že se budu muset zdržet trošku dýl, než bylo původně v plánu. Musí se nechat, že se ten Freeport po cestě celkem hodil. Bylo to tam super.

.Pet51
24. července • 10:32

Já mít takové balony, tak jdu radši kojit hastrmany z mostu! ha ha

nefertitii
24. července • 10:11

BlackOrchid: Ta je spíš pro nás,které chceme trošku přidat nebo zvednout...

nefertitii
24. července • 10:02

BlackOrchid: No jo,ale s takovým poprsím ani takovou podprdu nepotřebuješ...

BlackOrchid
23. července • 20:33

nefertitii: tak velkou ... 75D

nefertitii
23. července • 16:34

BlackOrchid: Myslíš tak velkou nebo tak malou?:809:

BlackOrchid
23. července • 9:23

nefertitii: jé, vypadá fakt úžasně, ale bohužel jí nemají v mé velikosti :253: :253:

BlackOrchid
22. července • 19:28

nefertitii: a hodíš nám odkaz která to je?

nefertitii
22. července • 14:02

Holky,nejlepší podprda co vůbec může být je wonderbra.
Mám tělovou push-upku,dají se na ní i upravovat ramínka podle toho,jestli je chcete dál od sebe nebo blíž-každé tílko je jiné. Dělá pěkný žlábek...:809:

BlackOrchid
1. července • 8:42

Jé, ještě jsem se chtěla podělit o zkušenost: Před týdnem jsem sehnala úžasnou podprsenku v OC letňany - je to Invisible Lift od Lovable. Dokonce ji měli v mé velikosti, prodavačka byla moc ochotná. Podprsenka je hladná, lehce vyztužená, prsa pěkně drží a hlavně je neskutečně pohodlná! Vřele doporučuji vyzkoušet. A cena 790Kč!!:188:

BlackOrchid
1. července • 8:29

Jinak docela slušný přípravek na drobné zpevnění je takový fialový kelímek z avonu (Firm a něco dál). Když se donutím ke každodenní aplikaci, vypadají o trochu lépe.

BlackOrchid
1. července • 8:26

Ahoj, tak já mám 75D a teda žádná výhra to neni. Neseženu plavky, vůbec neseženu sako který bych zapnula bez toho aby se mi rozjížděly knoflíky. Musím kupovat černé a pružné věci, v barvách vypadám hrozně. Celkově mi to opticky přidává tak 10kg. I když jsem ted zhubla na 50kg, prsa se ani nehla. Od toho jak jsou těžká se hrbím, bolí mě záda jako čert. Moc moc závidím dámám s poprsím B-C, které si můžou koupit krásné tričko bez toho, aby v něm vypadaly jako matka pluku. Je mi 22 let a představa jak budou vypadast za 10, 20 let mě skutečně děsí. :445:

vecernice
29. června • 15:43

a co gelové vycpávky?maminka mojí kamošky si je pořídila a prý užasně zvětší velikost!máte s nimi zkušenost a nevíte kolik stojí??

Ivonka
5. června • 20:03

Leoš: a víš že přirozenější než pud rozmnožovací je pud žrací? já bych bednu tribitek nevyměnila za nic na světě...no tak dobře - skoro - za nic na světě :-)

Rendicka
5. června • 12:42

No to bychom prave musely vypadat jako ty v tom spotu, jinak bychom se asi neodvazily samy sebe vymenit za celou bednu tribitek, chybi sebevedomi!!!!!

Leoš
5. června • 9:08

Klidně bych vyměnil bednu 3bitkek za noc s těma holkama - tak jestli má některá z vás dámy zájem... ;)

Kojot
4. června • 21:22

No líbí, nelíbí... jak píše Rendička - není nad pořádně chutný dlabanec v podobě 3bit!!!!

Rendicka
4. června • 12:08

Ditkka: To jsem se pobavila, nejak se vam ten chlapec nelibi... No mne se stejne na tom pribehu nejvic libi ta 3BIT ka.....

Ditkka
3. června • 21:37

No proto vybrali tak pěkný kočky:-) aby se to dorovnalo :-)

Kojot
3. června • 20:18

Spíš mám pocit, že to je takový ten typ za kterým se ženy nejspíš ani neotočí... Už ty jeho hnusné pohledy... Připomínají mi nějaký film, jen nevím jaký...bylo to myslím něo akčního.... Možná Kill bill.. nějakýho chlápka v plášti..

Rambo
2. června • 23:45

Rendička:
Neblázni - je to slizoun!

Ditkka
2. června • 22:41

Kojot: Tobě se zdá že je ošmikanej? mně zase přijde že nůžky neviděl asi tak půl roku a dost možná i déle...

Kojot
2. června • 21:01

Rendička: Nééééé takhle ošmikanej bych se styděl vyjít do ulic....

Rendička
1. června • 13:52

A chce tady nekdo vypadat taky jako ten kluk???? :-))

Dave
1. června • 10:07

No to jsem rád řže se nepoperem - moje favoritka je jednoznačně ta bloncka :-)

Lukáš
30. května • 18:57

Kojot:
Souhlasím zrzečka je NEJ!

Kojot
29. května • 22:14

Alice: No já sice bych babou být nechtěl, ale kdybych si měl vybírat, tak u mě vyhrává ta zrzulka.

Alice
29. května • 11:53

Jsem asi povrchni ale vubec by mi nevadilo vypadat jako ty holky z 3BIT - ky. Muj sen je byt jako ta tmavovlasa.

Kojot
28. května • 22:48

Natalka: No holky vybrali fakt pěkné, to se musí nechat..Ale potkej si něco takového na ulici - to by zkolabovala doprava...

Natalka
28. května • 11:18

Rendička: tak to jsme na tom docelůa stejně!o plastice jsem také uvažovala, zvlášť teď co jsem přestala kojit to je docela bída :-( na tabletky moc nevěřím - kdyby to tak dobře fungovalo jak se píše v článku určitě by se spousta ženských řezat nenechalo :-( ty kočky ve spotu - no co k tomu říct - vybrali pěkný kousky....

Kryštof
27. května • 0:20

No poprsí mají slečny pěkné, ale je pro tebe tak moc důležité?

Rendička
21. května • 13:50

Ahoj holky, tak kdyby se mi splnil sen mit takove poprsi jako holky v tomhle spotu, tak bych byla spokojena www.feel3.cz. Budu muset dal hledat zpusob, jak se k tomu dostat. Taky uz uvazuju o plastice.

jodej
10. dubna • 15:29

Teri: čauky , psala si že ta Zdena, která "propagovala" ten push-up za 6.500..jinak to stojí v anglii 27 eur(900Kc)
kdyz si to teda zjistila znamena to, ze ses informavala.Sla si do toho? Chtela bych po prvne neco vyzkouset,vis.
bbigger@sezanm.cz dyk kocko :-)

jodej
10. dubna • 15:23

holčina co říkáte na ten naturalpush-up....cte se to krasne ale 6.500Kc za nejsite pilulky(jelikoz, kazde jsme jina) to je trochu moc.Co říkáte ?

marteja
11. března • 20:47

holky,neznáte www adresu na podprsenky trochu dostupnější cenově?

jaja.fem
1. března • 18:15

Pet: Jasně, taky mám 3 a jsem za ně ráda, nehrbím se, naopak je ukazuji světu jako přednost. Holky bez jsou chudáci. Na sport nosím sportovní podprdu a naučila jsem se hýbat tak, že je odpružuji a jde úúplně vše.

tonicka
12. ledna • 19:39

Mě docela pomohl Herbust. Koukněte na www.maxiprsa.wz.cz

Werulina
31. října • 19:37

Lipka:já vím,věřím ti,že při běhání to není příjemné.Ale zase možná by mi chvíli lichotilo,kdyby se někomu líbila má prsa.Já používám push-up podprsenky,ale v plavkách to není nic moc;(
Zase jsem přemášlela,že bych začala brát antikoncepci,po které se přibírá,ale zas nechci mít celulitidu,kterou mi předchozí HA udělala.

Werulina
31. října • 19:35

samuelka:já vím,děkuji za podporu.Já sice jím zdravě,a bojím se,abych díky te zdravé,nízkotučné stravě nepřišla i o to,co mám..o ty malá prsa;(

Pet
29. října • 1:39

"Vážená redakce" značnou část mládí jsem strávila s prsama čtyřkama, resp 75D, takže vypadala, že na můj hrudník nepatří. Před poznámkami o silikonu, zejména od dam, jejichž partneři se ode mně nemohli odtrhnout pohledem mně bych tenkrát nejraději utekla. Ani teď si nedokážu představit, že bych na podobné poznámky cokoli odpovídala, ač jsem s přibývajícím věkem zjistila, že moje prsa vadí akorát mně osobně a existují i takoví podivní lidé, kterým se to líbí, nebo kteří mohou člověku závidět, že se pod jejich vahou celé dny hrbí, nemůže běhat, nemůže skákat, nemůže sehnat plavky a leckdy ani kostým...Bohužel, žádné tabletky natož přírodní, na vyfouknutí, ani nafouknutí prsou neexistují. Malá prsa lze aspoň zvětšit push-upkou, ale "zmenšovací" podprsenky je akorát rozplácnou po hrudníku.

Lipka
30. září • 16:13

Werulina: Jo a když běháš nebo cvičíš, tak je to strašný. Jen tě chci taky utěšit že já v patnácti vyšla osmičku a neměla jsem ani chloupek na těle, byla jsem totálně plochá a připadala si vedle spolužaček jako dítě. Už jsem to všechno dohnala. Jenže jak mi rychle prsa vyrostly, tak mi zespoda popraskaly,tak je musím pořád mazat a cvičit, aby to bylo dobré.

Lipka
30. září • 16:09

Werulina: Nic si z toho nedělej, já je mám zase velký a přála bych si menší. Je to strašný když ti není nic přes prsa:352:

Samuelka3
29. září • 16:18

Werulina:Z toho si nic nedělej seš ještě mladá však oni dorostou...mě rosti aji po 25 roce tomu jsem tenkrát nemohla ani věřit a tet si kupuji 75C někdy aji D a stačí to...někdy když máš velký poprsý tak po tobě koukaj zase moc chlapi a to není zrovna dvakrát moc příjemný...:514:

Werulina
17. září • 15:23

ahojky..je mi 15 a jsem strašně plochá..:
něco mám ale mám malá prsa a hrozně mě to deptá :532::352:

KatkaM
29. srpna • 13:19

Ja bych zkusila nějaké pěkné spodní prádlo z tohoto eshopu: LuxusniPradlo.cz

Teri
24. července • 1:06

Natural Push up -Jen jsem vam chtela napsat,ze ta Zdena , ktera tady tak vyzdvihuje vyhodnost koupi zazracneho prostredku na zvetseni poprsi v Cechach za pouhych 6000 kc , tak na internetovem obchodu v anglii to stoji 27 euro...

Nova
22. července • 18:28

http://www.cocky-kontaktni.cz

Nejlevnější kontaktní čočky od předních výrobců v krátkých dodacích lhůtách. Naprosto identické kontaktní čočky s těmi, které kupujete v optikách. Nakupujte přes Internet a ušetřete čas i peníze. Nabízíme Acuvue Advance, Acuvue 2, Surevue, O2 Optix, SofLens,…

http://www.cocky-kontaktni.cz


Nova
29. května • 22:07

http://www.cocky-kontaktni.cz


Nejlevnější kontaktní čočky od předních výrobců v krátkých dodacích lhůtách. Naprosto identické kontaktní čočky s těmi, které kupujete v optikách. Nakupujte přes Internet a ušetřete čas i peníze. Nabízíme Acuvue Advance, Acuvue 2, Surevue…

http://www.cocky-kontaktni.cz

Radúz
13. ledna • 14:52

Znám osobně kolegyni, které se zvětšilo poprsí po výrobku HERBUST Fakt jsem zíral!!!

buli
6. ledna • 13:58

Mám opacný problém,chtela bych mensí poprsí a neresit to plastikou,ale dobrou podprsenkou,poraadí mi nekdo svou zkusenost,jaký tip a znacku shánet?Pokud jsou ramínka pružná,je to na houby.Ahoj!

den-da
27. prosince • 19:38

Nigelka: Ahoj taky jsem si jí chtěla objednat ale teď nevím jak velikou a klavně kterou mají tam dva druhy jedna je spíše zvěčující a ta druhá jako podprda.Odepiš mi prosím jakou si měla a jak je to s tou velikostí.Popiš jak to "vipadá divně"třeba i foto.Mám normálně 75C.(Moc sami nedží) push-upka je super.Díky a ahoj Denda (e-mail:denisaneumannova@seznam.cz

Nigelka
27. listopadu • 17:05

Koupila jsem si tzv. neviditelnou podprsenku a myslím, že je vhodnější spíš pro menší prsa, protože jsem si musela koupit o číslo větší než je moje velikost a ještě to bylo málo, navíc když ta velikost nesedí nemá to ten push-up efekt a vipadá to tak nějak divně. Mám ji z TV product (299,-) ale nevím jestli by nebylo lepší dát raději víc peněz, protže se mi utrhlo zapínání a to jsem ji měla jen asi 5x na sobě. Jinak jsem byla spokojená.

B-valina
15. října • 22:30

Chci se zeptat jestli máte někdo zkušenosti s těma podprsenkama co se jenom nasadí na prsa sepnou a hotovo. Bez ramínek bez pásku na zádech. víte co myslím?

doki
12. září • 19:42

Didi nevím jestli ti došel můj vzkaz, ale prsa i boky máš opravdu akorát, tak nic nevymýšlej.Chlapi tě budou vždycky chtít takovou jaká jsi a ne nějakou Dolly B.

Evicka
9. září • 10:10

Potřebuju velikou radu. Mám malé poprsí a chci už to konečně nějak změnit. Všechny píšete, že už máte nějaké zkušenosti s přípravky na prsa, a proto žádám o radu, který přípravek je teda vlastně účinný a zaručeně zvětšuje poprsí. Prosím všechny, které mi mohou pomoci, aby mi odepsali.

EvaB
2. září • 11:58

Neveřila jsem tomu, ale bez úplně bezvadně se mi osvědčil od Avonu:Firm-Sculpt (tuším snad je to řada A.Solution nebo něco podobného,a to jsem k podobným výrobkům dost skeptická a avon zrovna nemiluju... )nicméně po dvou měsích večerní aplikace mám poprsí o číslo větší,navíc vůbec hezčí na pohled i na dotek atd.což myslím za 160kč docela ujde:-) Mějte se hezky

Doporučujeme

Články odjinud