Dokonalý outfit na trénink - díl III.

Dokonalý outfit na trénink - díl III.

Máte hranatou postavu a nevíte jak se obléknout na sport? Poradíme vám jak na to. Stačí pár triků a budete nejkrásnější v posilovně.

HRANATÁ POSTAVA

Co si obléct na sportování (a čemu se vyhnout)?

ANO

– Díky oblečení můžete vytvořit iluzi ladných křivek i tam, kde vám chybějí.
Pas vytvarujete díky řasení po stranách topu, ženštější hrudník můžete mít díky sportovní podprsence s vycpávkami a boky můžete lehce zdůraznit výrazným motivem v horní části kalhot.

NE

– Vyhněte se oblečení s tenkými ramínky nebo naopak příliš volnému oblečení, zbytečně vaši postavu zmohutní.





Jak cvičit

VAŠE TRÉNINKOVÉ CÍLE

1.
Získat pevná, dobře vyznačená ramena. Zvětšení horní části trupu pomáhá vytvořit zaoblený dojem – širší ramena opticky zužují pas.

2.
Zpevnit končetiny a rozvinout sílu… Postavy ve tvaru „krabice“ mají to štěstí, že jejich paže jsou štíhlé, postrádají však tvar a výraznost. K vytvoření silné horní části těla s pevnou svalovinou je nutné trénovat s činkami a jednotlivé cviky mnohokrát opakovat.

3.
Zdůraznit obvod pasu. Posilováním ramen a hrudníku vytváříme tvar písmene V, které ještě zdůrazníme zajištěním pevného a plochého břicha.

4.
Vytvořit hezké pozadí. Nedostatek oblých tvarů v dolní části těla může způsobit, že se zdá žena neforemná. Zaměříme se proto na sexy zadeček a vaše dolní končetiny, které tak budou vypadat dokonce ještě delší a štíhlejší.





„Další zajímavé články najdete v aktuálním čísle časopisu Dieta.„



ČTĚTE TAKÉ:
Dokonalý outfit na trénink - díl I.






ČTĚTE TAKÉ:
Dokonalý outfit na trénink - díl II.


Doporučujeme

Články odjinud