Dokument J. Abrháma mladšího nově na stránkách Divadla Na Jezerce

Dokument J. Abrháma mladšího nově na stránkách Divadla Na Jezerce

Originální video dokument režiséra Josefa Abrháma mladšího je nyní možné zhlédnout na nově pojatých internetových stránkách Divadla Na Jezerce, stejně jako další video ukázky z repertoáru divadla.



Snímek kombinuje úryvky z různých představení a unikátní komentář, ke kterému byl použit hlas Rudolfa Hrušínského staršího. Kamera zavítá nejen na jeviště, aby nabídla divákovi nevšední záběry herců v akci, ale zachycuje také zákulisí divadla.

Dokumentu nechybí svižný humor a jeho cílem je přiblížit tvorbu Divadla Na Jezerce. Zcela nově pojaté stránky www.divadlonajezerce.cz byly uvedeny do provozu 11. března, v den premiéry hry Petra Jarchovského a Jana Hřebejka Musíme si pomáhat. Jsou přehlednější, poskytují více informací o programu, jednotlivých představeních i o hercích a nechybějí na nich nejnovější aktuality z divadla.

Každý den je navštíví více než čtyři stovky lidí. Najdeme na nich i rodiče autora dokumentu Josefa Abrháma a Libuši Šafránkovou, kteří jsou Na Jezerce speciálními hosty v inscenaci hry Woodyho Allena Zahraj to znovu, Same, v níž se objevují na filmovém plátně.

Doporučujeme

Články odjinud