Doleželová ve Varech: Vyrazila na party v bílé róbě, nacvičuje již na svatbu?!

Doleželová ve Varech: Vyrazila na party v bílé róbě, nacvičuje již na svatbu?!

Modelka Jana Doleželová (30) chystá s dlouholetým přítelem, podnikatelem Richardem Podroužkem, koncem léta svatbu. Šaty zatím vybrané nemá, ve Varech si ale vyzkoušela róby všech různých střihů i barev.

Jako první zvolila tradiční bílé šaty, které si vzala hned na zahajovací večírek.

"Tyhle jediné mám ze salonu. Jinak jsem si přivezla róby třeba od Beaty Rajské, Soni Hlaváčkové nebo Jarky Sedláčkové," prozradila dívka, která v roce 2004 získala titul Miss ČR a může se pochlubit akademickým titulem doktorky farmacie PharmDr.

Právě Soňa Hlaváčková je jednou z adeptek, která by měla modelce šaty na svatbu šít. Zda budou ale bílé, nebo v barvě, to se zatím neví.

"Bílými šaty jsem šla do úplného extrému. Ale mám s sebou i róby barevné a černé," přiblížila Jana a lze tedy usuzovat, že tradiční bílou možná nezvolí.

Na festival dorazila i se svým snoubencem Richardem Podroužkem, se kterým se nedávno nastěhovala do vily v Podolí.

Kdo by si ale myslel, že se jen procházejí ruku v ruce po kolonádě a koukají na filmy, ten by se zmýlil. Jana sem totiž přijela i za prací.

"V neděli jsem moderovala turnaj, ve čtvrtek dělám přehlídku a v pátek tu mám ještě nějaké povinnosti, takže v pátek večer budeme odjíždět. Mezitím si skočíme na nějaký film," prozradila krásná tmavovláska svůj plán.


POJĎTE NAKUPOVAT DO BUTIKU NA DÁMA.CZ!

ČTĚTE TAKÉ: 10 rad, jak předejít vzniku vaginální mykózy!

Doporučujeme

Články odjinud