Domácí kysané zelí: 12 tipů, jak připravit to nejlepší

19. 10. 2016
Domácí kysané zelí: 12 tipů, jak připravit to nejlepší
Nejlepší čas na výrobu kysaného zelí právě nastal. Je levné a zároveň zdravé. Posiluje imunitu, pomáhá při trávení, jeho šťáva snižuje diabetikům hladinu cukru v krvi, je plné minerálů. Navíc nám pomáhá hubnout! Jak si připravit to nejlepší?

1. Jakou hlávku?

V současné době oblíbené „špičaté“ zelí je vhodné jen do salátů, na krouhání si pořiďte odrůdy speciálně k tomu určené, jde o pozdní nebo polopozdní odrůdy. Pokud se vám nechce odírat si prsty u kruhadla, můžete už dnes koupit zelí předkrouhané.

Témata článku:   

Komentáře Zobrazit celou diskuzi

Přečtěte si také

Horoskopy

Už dlouho jste nebyli tak spokojení jako dneska. Zdá se vám, že je všechno snadnější. Určitě to bude tím, že už si vás nedobírá nadřízený a na pracovišti vládne pohoda. Do ničeho se však…

Nejčtenější články

Doporučujeme