Domácí kysané zelí: 12 tipů, jak připravit to nejlepší

19. 10. 2016
Domácí kysané zelí: 12 tipů, jak připravit to nejlepší
Nejlepší čas na výrobu kysaného zelí právě nastal. Je levné a zároveň zdravé. Posiluje imunitu, pomáhá při trávení, jeho šťáva snižuje diabetikům hladinu cukru v krvi, je plné minerálů. Navíc nám pomáhá hubnout! Jak si připravit to nejlepší?

1. Jakou hlávku?

V současné době oblíbené „špičaté“ zelí je vhodné jen do salátů, na krouhání si pořiďte odrůdy speciálně k tomu určené, jde o pozdní nebo polopozdní odrůdy. Pokud se vám nechce odírat si prsty u kruhadla, můžete už dnes koupit zelí předkrouhané.

Témata článku:   

Komentáře Zobrazit celou diskuzi

Přečtěte si také

Horoskopy

Tentokrát se klidně můžete držet pěkně v pozadí. Pro vás dnes totiž platí, že můžete sedávat v koutě a nemusíte vyvíjet žádnou mimořádnou aktivitu, pokud se chcete vyšvihnout výš. Lidi, na…

Nejčtenější články