Domácí kysané zelí: 12 tipů, jak připravit to nejlepší

19. 10. 2016
Domácí kysané zelí: 12 tipů, jak připravit to nejlepší
Nejlepší čas na výrobu kysaného zelí právě nastal. Je levné a zároveň zdravé. Posiluje imunitu, pomáhá při trávení, jeho šťáva snižuje diabetikům hladinu cukru v krvi, je plné minerálů. Navíc nám pomáhá hubnout! Jak si připravit to nejlepší?

1. Jakou hlávku?

V současné době oblíbené „špičaté“ zelí je vhodné jen do salátů, na krouhání si pořiďte odrůdy speciálně k tomu určené, jde o pozdní nebo polopozdní odrůdy. Pokud se vám nechce odírat si prsty u kruhadla, můžete už dnes koupit zelí předkrouhané.

Témata článku:   

Komentáře Zobrazit celou diskuzi

Přečtěte si také

Horoskopy

Hned od rána si říkáte, že byste chtěli vrátit čas, protože se děje jen to prapodivné. Nic není nastálo. Ani v práci se zítra nemusíte ničeho bát. Podaří se vám získat šéfův respekt.…

Nejčtenější články

Doporučujeme