Domácí listové těsto: Zkuste náš skvělý recept podle návodu krok za krokem

8 komentářů

Jana (Jakula)
17. října • 19:33

Kedysi som robila lístkové cesto. Bolo to však o niečo prácnejšie ako tento návod. Vždy som mala rada kvalitu. Vo všetkom - pokiaľ som si to pravda mohla dovoliť. Radšej menej často, ale domácemu sa nič nevyrovná. Vďaka za recept i rady. ;-) :tleskani

lebahu
17. ledna • 18:28

Je dost rozdíl mezi máslem v domácím těstě a nějakým umělým hnusem vyrobeným z ropy v těstě za 15,- v akci v Kaufu.

ankaber
23. ledna • 13:19

já kupuji v kaufu za 19korun, je tam 6plátků super se s ním pracuje a je krásně nafouklé po upečení-lepší neznám, je to v červené krabičce přímo výrobek kaufu

Titi
19. ledna • 0:09

Je to dost pracný, taky raděj kupuju...i kvůli ceně.

elki
18. ledna • 23:21

Asi bude výborný, ale při dnešních cenách surovin ho radši koupím.

kamculenka
14. ledna • 19:05

No jako ta cena...?! Při dnešních cenách másla vyjde levněji si ho fakt koupit. A mám kuchařku a tam je opravdu taky tolik másla napsáno...

jarmule
14. ledna • 0:35

Moc másla? ... netuším, raději si ho koupím.

pavlacova_drbna
13. ledna • 9:41

625g masla na 500g mouky? Neni to moc?

Doporučujeme

Články odjinud