Domácí mazlíčkové předčí životní partnery

8 komentářů

koumalka
3. ledna • 14:21

Je to pravda,mám 2 pejsky, a kdykoliv přijdu z práce unavená, nebo mi není dobře,jejich radost při vítání nezná mezí,i když jsem pryč jen 5 hodin. Hned je mi líp a i přes únavu jdeme na procházku,a jako kdyby ze mne všechno to špatné spadlo,najednou zase dokážu být štˇastná a spokojená,protože jsou štˇastní i oni.Jsem ráda,že je mám.

Skupca
30. září • 9:10

Myslíte,že mi odbourá větší nadbytek stresu i mytí pokakaných lívanců zpodocásku mého powder puff(prý labutěnka :-D )číňánka Charlieho?Má totiž úžasný zvyk lepi bobky po stromech...:-((

Elenka
7. září • 7:57

Do paneláku je vhodný králíček: dá se s ním mazlit, dá se naučit na povely, jako pejsek, nemusí se s ním chodit ven, nemá hlasité projevy. Jen musíte králíčka denně nechat proběhnout po obýváku a vyčistit mu klec.
Králíčka - tedy v mém případě králici - mám skoro 5 let. Je milá i zlobivá, pozná na mě, že mi není dobře a pak se ke mě tulí a nechává se ráda hladit. Mám ji moc a moc ráda, je členem rodiny, dokonce jezdí přes léto k mé mamce "na prázdniny".

KIRIKOU
25. července • 13:54

NEMÁME DOMA ZVÍŘATKO, ALE CHTĚLI BYCHOM, ALE DO PANELÁKU NE.

SC
5. července • 17:01

Máme doma osmiletou maltézačku a je to náš miláček. Je s ní sranda, je mazlivá a umí se i pěkně rozdovádět.Jsme rádi, že ji máme.

Lida26
16. června • 10:48

Před 14 dny nám zemřela kočička, kterou jsme měli 4 roky. Byl to nalezenec, ale hodnější a věrnější stvoření jsem ještě neviděla. Po jejím odchodu teprve vidíme, jak moc nám pomáhala se všemi problémy. Jsme už s manželem sami a kočičku jsme měli jako vlastní dítě. Moc se nám po ní stýská.

pilotka Doda
13. června • 19:38

Správný článek.My máme 2 psy a 2 kočky,pomáhajími
když třeba doma počítám složitý příklad,nevím si s ním rady a nikdo mi nechce pomoct,tak povídám
např. Jackovi:"To je hrůza,Jacku,já si nemůžu pomoct,ale s tím příkladem prostě nehnu."
Jack se na mě podívá takovím tím neviným výrazem nebo mě naznačí že by chtěl žrát a mě se v hlavě rozbřeskne.

sidonie
13. června • 10:14

Na tento článek reaguji ráda. Máme doma 8-mi letou psí slečnu Teki. Je to antistresový prostředek, dává nám radost, my ji za to máme rádi, říkame,že je nejhodnější z našich "dětí" (máme 2 dospělé děti).

Doporučujeme

Články odjinud