Domácí nudle krok za krokem

8 komentářů

Evjan
19. prosince • 19:26

Nedokonalý recept. Kde jsou nakrájené pláty? A prý krok za krokem. 🤦 Voda a sůl se do těsta NIKDY nedávají. Takový recept je začátečníkům k ničemu. Ach jo. 🤦

Pavla
14. srpna • 20:30

podle zkušených kuchařek se sůl do nudlí nedává, a sušit plát hodinu? To je úplný nesmysl, to by už z toho nic nakrájet nešlo, bylo by to příliš suché a jen se drobilo!

Babaloo55
24. února • 19:27

Mně máti učila, že do nudlí se sůl nedává - vlhnou. Vaří se v osolené vodě.

PUPÍNA
16. února • 19:32

nudle dělám dost často ale vodu do těsta nedávám

hankamishka
14. února • 23:58

diblinda: my vždycky z hrubé...-jen když není, tak dáváme polohrubou.Hrubou kupujeme na nudle, a na knedle....

diblinda
13. února • 23:08

teda, ale já je celý život dělám z polohrubý mouky

monada
12. února • 20:32

Jé nudle to je moje mládí maminka dělávala nudle a já se nikdy nenaučila je nakrájet tak tence jak ona a na strojku už mi nechutnaly. Bratr vždy loudil placku a opíkal si ji na sucho na plotně na kolečku .Je pravda , že tam není napsané , že se mají udělat proužky a taky je třeba vychytat vlhkost placky.
Hezký den a ten kdo je nikdy nedělal ať se povedou

hankamishka
12. února • 19:49

pro toho, kdo nudle nikdy nedělal, ani neviděl dělat-se těžko krok za krokem dostane k tomu, jak z rozválené placky nakrájet ty úzké nudle...aspoň si myslím....-nebo každého to napadne?udělat si pruhy, dát na sebe a krájet?...nebo do strojku na nudle?

Doporučujeme

Články odjinud