Nedokonalý recept. Kde jsou nakrájené pláty? A prý krok za krokem. 🤦 Voda a sůl se do těsta NIKDY nedávají. Takový recept je začátečníkům k ničemu. Ach jo. 🤦
podle zkušených kuchařek se sůl do nudlí nedává, a sušit plát hodinu? To je úplný nesmysl, to by už z toho nic nakrájet nešlo, bylo by to příliš suché a jen se drobilo!
Mně máti učila, že do nudlí se sůl nedává - vlhnou. Vaří se v osolené vodě.
nudle dělám dost často ale vodu do těsta nedávám
diblinda: my vždycky z hrubé...-jen když není, tak dáváme polohrubou.Hrubou kupujeme na nudle, a na knedle....
teda, ale já je celý život dělám z polohrubý mouky
Jé nudle to je moje mládí maminka dělávala nudle a já se nikdy nenaučila je nakrájet tak tence jak ona a na strojku už mi nechutnaly. Bratr vždy loudil placku a opíkal si ji na sucho na plotně na kolečku .Je pravda , že tam není napsané , že se mají udělat proužky a taky je třeba vychytat vlhkost placky.Hezký den a ten kdo je nikdy nedělal ať se povedou
pro toho, kdo nudle nikdy nedělal, ani neviděl dělat-se těžko krok za krokem dostane k tomu, jak z rozválené placky nakrájet ty úzké nudle...aspoň si myslím....-nebo každého to napadne?udělat si pruhy, dát na sebe a krájet?...nebo do strojku na nudle?
Potvrďte prosím přezdívku, kterou jsme náhodně vygenerovali, nebo si zvolte jinou. Zajistí, že váš profil bude unikátní.
Tato přezdívka je už obsazená, zvolte prosím jinou.