Domácí porod – přirozená věc, nebo čistý hazard? Které z celebrit se k němu rozhodly?

2 komentáře

Dasa63
27. května • 22:38

Cééélebrity, to mají být jako vzory zodpovědnosti a rozvahy, jo? :-) Osobně bych si nikdy porod doma nevybrala. Matky dnes myslí před porodem hlavně na sebe a svůj komfort a "klid", a už méně na dítě, a to jak při porodech v porodnici, tak při porodu doma. Nikdo mě nepřesvědčí, že domácí porod je v jakémkoliv ohledu výhodný pro dítě.

Lydia558
17. května • 22:49

Jděte už s těma celebritama do háje ! A nenavádějte matky ke zbytečným hazardům a kecy o odnášení dětí a podobné nesmysly mají sloužit čemu jako ?
Přímo povinně rodit doma nebo co? Zodpovědná žena matka vždy v prvé řadě myslí na své dítě a jeho bezpečný příchod na svět a ta trocha nepohodlí při jeho příchodu na svět,no a co?,nikdo ještě nepřišel na jiný způsob rození dětí. A kolik žen pro samé "pohodlí" raději absolvuje císaře. Celebritky myslí vždy jen a pouze na sebe ! Už se těším na příští článek na téma kolik která celebritka po porodu zhubla a hlavně za jak krátkou dobu.Tyhle článečky slouží bohužel akorát tak k naštvání a hodnota sdělení je tak vlastně nulová,protože se bohužel jen opakují a jména se mění !

Doporučujeme

Články odjinud