Donatella Versace nesnáší přehlídková mola

Donatella Versace nesnáší přehlídková mola

Po smrti nadaného Gianniho Versace převzala otěže jednoho z nejznámějších módních domů Versace jeho dnes osmačtyřicetiletá sestra Donatella. Ujala se také funkce hlavní návrhářky a proto je jí přisouzena povinnost vystoupit po přehlídce na molo mezi modelky. Jenže právě tuto část své práce Donatella ze srdce nenávidí a má z ní neurózy. "Je to nejtěžší součást mých povinností," prohlásila slavná návrhářka.

Odpor k veřejnému vystupování mají Versaceovi v krvi. Ani Gianni, který byl před svou smrtí světovým návrhářem číslo jedna, a svou sestru často zastiňoval, se ve vystupování na molech nijak nevyžíval. Vždycky vyběhl na krajíček, zamával, a zase zmizel v zákulisí.

Donatella se dokonce nedávno rozhodla, že s protivnou tradicí skoncuje. Jenže její kolegové, byť jsou vlastně všichni její podřízení, jí to zatrhli. "Veřejnost, která na přehlídku přijde, vás chce vidět. Je to součástí akce. Nemůžete je zklamat. Příště by možná nepřišli," vysvětlili vzpurné návrhářce manažeři.

Donatella má s vystupováním a sebeprezentací problémy od dětství. Její matka totiž vždy upřednostňovala její starší sestru. Když v jedenácti matčin miláček zemřel, propadla matka těžké depresi a Donatellu to znovu poznamenalo. "Narodila jsem se, abych utěšovala svou matku. Měla jsem velmi důležitou, ale na svůj věk příliš těžkou práci," stroze charakterizovala své dětství Donatella Versace. (Korzo)

Doporučujeme

Články odjinud