Dopřejte prostor partnerovi i sobě: V čem vám volnost ve vztahu prospěje?

9 komentářů

Rambíša
22. dubna • 8:59

Mně tedy žádné video nejde,ale mám vypnuté reklamy.Ovšem otravuje mě,že jak dám hlas pod diskusí,tak to pokaždé skočí až nahoru,k tomu prvnímu příspěvku,což se ještě tak před 2 měsíci nedělalo!----- No a k článku: dneska je asi všechno jinak ,tyhle věci mi byly jasné už před 40 lety.Žij a nech žít. Nepotřebovali jsme žádné "eurotripy",taky nevím,co to má být - asi výlet do eurozóny? Být nalepen jeden na druhého se dá vydržet asi týden,pak už to vadí.U nás jsme bývali spolu skoro pořád,neb jsme bydleli a pracovali v jednom baráku.Tak jsem s dětmi jezdila na víkend na chalupu obvykle sama a muž si jel svoje koníčky. Zatím nám to vydrželo skoro 40 let.

helza
22. dubna • 10:09

@Rambíša: Máš pravdu. Pokaždé když čtu články, které popisují, jak je nutné mít společné koníčky a kdoví co, tak jenom kroutím hlavou.

helza
21. dubna • 14:00

U některých článků Dámy si automaticky vypínám zvuk (přímo na oušku D Diskuse nahoře na liště) a pokud tam něco hraje, či kecá, nic neslyším. U tohoto článku stačilo nerolovat až k videu, pouze tak, aby byl dole vidět konec článku a video se nespustilo.

Elynor
21. dubna • 7:41

Mimochodem, co je to "víkendový eurotrip"? Nějak nemám představu, o co přicházím, když tohle nepodnikám ]:-D V téhle době se to asi dělat ani nedá, jestli je to to, co si myslím. Ale třeba se mýlím, a jestli to někdo děláte, tak prosím o upřesnění, co to je za činnost, děkuji pěkně.

Martin19
20. dubna • 14:07

Jasně, že chlap potřebuje volnost a ne mít za zádama stíhačku. Žena volnost nepotřebuje, neumí s ní zacházet.

helza
21. dubna • 14:08

@Martin19: My spolu s mužem žijeme podobně, 40 let od sňatku a pár let před ním. A vždycky jsme měli i své osobní životy a nikdy jsme se v nich nijak neomezovali, vždycky jsme si je navzájem přáli a vždycky jsme i dbali na to, aby ten druhý mohl to "svoje" mít. A pravdou je, že milujeme jeden druhého podle mne stále víc.

monada
20. dubna • 20:21

@Martin19: Já umím s volností zacházet řeknu manželovi kde jdu v kolik dorazím nebo mu řeknu až dojdu tak dojdu :-D Nikdy nic nenamítá a to už 43 let ha ha

Elynor
20. dubna • 6:39

Článek jsem nedočetla, protože mě rozčiluje to video pod ním, které nejde vypnout. Chci si v klidu přečíst text a pak se sama rozhodnout, jestli to video chci vidět, nebo ne. Tohle automatické přehrávání, kterého se člověk prostě nezbaví, to mi vadí. Jo, chápu. Jsou tam reklamy a je potřeba je přehrát za každou cenu. Ale já to nemusím za každou cenu trpět. A mimochodem nikde jinde jsem takovou vlezlost neviděla, aby nebylo možné video zastavit a pustit si ho jindy, případně vůbec. Jenom tady už nějaký čas trvá tenhle stav, kdy člověk otevře článek, tím automaticky spustí video a už se toho nezbaví. :-l

monada
20. dubna • 20:19

@Elynor: no vidíš a já pořád kde mě to hraje taky jsem to raději nedočetla

Doporučujeme

Články odjinud