Dopřejte své pokožce Dove Silk

Dopřejte své pokožce Dove Silk

Mít krásnou, hebkou pokožku, pokud možno do vysokého věku, je přáním každé z nás. To však znamená neustálou péči a překonávání překážek, které nám klade sama příroda.

Dopřejte své pokožce Dove Silk

Mít krásnou, hebkou pokožku, pokud možno do vysokého věku, je přáním každé z nás. To však znamená neustálou péči a překonávání překážek, které nám klade sama příroda. Přírodu je ale možné přelstít neustálou péčí a dokázat, že její zákony pro nás nejsou nepřekonatelné. Ačkoliv se může zdát, že péče o normální typ pokožky není až zase tak nutná, není tomu tak. Oba typy, suchý i normální potřebují jak vyživovat, tak chránit.

Nyní můžete s jistotou své pokožce dopřát hydrataci, péči a ochranu, a to prostřednictvím žhavé novinky známé kosmetické řady Dove. Nová tělová mléka Dove Silk pro suchou a Dove Silk pro normální pokožku nabízejí jednoduchý a spolehlivý způsob, jak dodat tělu potřebné výživné látky, které zanechávají pokožku sametově hebkou a pružnou po celý den. Tato tělová mléka obohacují stávající řadu produktů pro každodenní péči o pokožku.

"Základem obou variant tělových mlék je komplex účinných hydratačních látek, lipidů a glycerinu, jež vydatně hydratují naši pokožku a zajišňují dlouhotrvající ochranu před jejím vysoušením po celý den" uvádí Petr Vanča, brand manager společnosti Unilever ČR. Dove Silk naší pokožku nejen "zavlažuje", ale za pomoci vitamínu E rovněž zvyšuje její obranyschopnost před vnějšími vlivy. Tělová mléka Dove Silk působí na pokožku jako balzám, jenž se snadno rozetře, téměř v okamžiku vstřebá a pokožka zůstává hebká bez nepříjemně mastného pocitu.

Tělová mléka Dove Silk pro suchou a normální pokožku mají sice téměř shodné složení, jednoznačně se však odlišují svojí kompozicí. Dove Silk pro suchou pokožku je charakteristické bohaté krémové mléko, zatímco Dove Silk pro normální pokožku je o poznání lehčí.

Balení obsahuje 250 ml, doporučená cena 129 Kč.

Autor: redakce
Zdroj: Radka Halmová /Ogilvy PR/

Doporučujeme

Články odjinud