Douglas a Zeta-Jones: rozvod (zatím) odložen? | Zdroj: Profimedia.cz

Zdroj: Profimedia.cz

Douglas a Zeta-Jones: rozvod (zatím) odložen?

Manželství Michaela Douglase s krásnou velšskou herečkou Catherine Zeta-Jones je údajně v krizi. Objevují se první spekulace o rozdělení majetku v hodnotě 300 milionů dolarů.

Když se v bulvárním americkém deníku The National Enquirer objevila tento týden zpráva, že se hvězdný hollywoodský pár Michael Douglas (68) a Catherine Zeta-Jonesová (43) rozvádí, zažili tiskoví mluvčí obou herců perné chvilky.

Rozvod nejdříve oficiálně popřel Michael, se stejným prohlášením ho následovala Catherine, která dokonce kategoricky vzkázala, že ona se nikdy nerozvede. Po Michaelově úspěšném boji s rakovinou, ve kterém mu Catherine stála věrně po boku, se hovoří o Michaelových nevěrách.

Není žádným tajemstvím, že Michael se léčil ze sexuální závislosti, ale ještě před sňatkem s Catherine. Po dvanáctiletém manželství, ve kterém splodili dva potomky, se ani jednomu nechce udělat radikální řez. Zpráva o rozchodu se rozšířila na základě toho, že si Michael Douglas pronajal dům za několik milionů dolarů jen kousek od své rodiny.

Michael ale trvá na tom, že jde pouze o jeho rozmar, touží prý po soukromí a zároveň nechce ztratit z dohledu rodinu. Celý svět s napětím čeká, zda se hvězdný pár společně objeví na slavnostním předávání Oscarů, které proběhne už tuto neděli, 24. února.

Klepněte pro větší obrázek

Doporučujeme

Články odjinud