Dove navštívila Třeboň

Dove navštívila Třeboň

Kosmetická značka Dove pozvala ve dnech 13. - 14. července ženy a dívky již na třetí relaxační víkend, který se tentokrát konal v jihočeské Třeboni. Relaxačního víkendu nabitého zábavou, sportem ale především odpočinkem, doplněným četnými radami odborníků na téma péče o duši i tělo, se zúčastnilo osmdesát žen z celé České republiky.

Dove navštívila Třeboň
KOSMETICKÁ ZNAČKA DOVE NAVŠTÍVILA TENTOKRÁT TŘEBOŇ

Kosmetická značka Dove pozvala ve dnech 13. - 14. července ženy a dívky již na třetí relaxační víkend, který se tentokrát konal v jihočeské Třeboni. Uvítala ženy v příjemném prostředí hotelu Bohemia & Regent, který se nachází přímo u rybníka Svět. Relaxačního víkendu nabitého zábavou, sportem ale především odpočinkem, doplněným četnými radami odborníků na téma péče o duši i tělo, se zúčastnilo osmdesát žen z celé České republiky.


V průběhu víkendu měly ženy možnost vyzkoušet různé lázeňské aktivity v místních Bertiných lázních jako jsou například masáže, hydrojet, sigoroll, či whirpool s návštěvou bazénu. Připravená pro ně byla i výuka břišního tance, aby si mohly vyzkoušet i tento neobvyklý, ale jistě atraktivní, způsob cvičení.


Ani tentokrát nechyběly zajímavé přednášky dermatoložky MUDr. Vocilkové a psycholožky Mgr. Vaněčkové. Po celodenním lázeňském odpočinku přivítal účastnice víkendu na Gala večeru oblíbený moderátor Dalibor Gondík, který jako jediný muž přítomný na "dámské jízdě" rozproudil zábavu. Všechny přítomné zaujalo nejen umění břišních tanečnic, ale také možnost soutěžit a vyhrát atraktivní ceny, které připravila kosmetika Dove.





Každý z relaxačních víkendů, které pořádá kosmetika Dove je zaměřen na jednu z výrobkových řad. Řada Dove Deodorantů, pod jejíž záštitou se tentokrát relaxační víkend konal, je nejen účinná po celých 24 hodin, ale také pečuje o ženy a dodává jim pocit čistoty a svěžesti. "Chtěli bychom ženám ukázat, že používání kvalitní kosmetiky je stejně důležité jako zvládání umění odpočinku a relaxace. Prostředí lázní často vnímáme jako místo, kde můžeme léčit své neduhy. Rádi bychom, aby se ženy naučit lázně chápat i jako prostředí určené k odpočinku a relaxaci." říká zástupkyně značky Dove, Andrea Pavlovičová.

zdroj: AMI Communications

Doporučujeme

Články odjinud