Dovolená už za týden: Jak být štíhlá do plavek?

Dovolená už za týden: Jak být štíhlá do plavek?

Zjistila jste právě, že už za týden odjíždíte na dovolenou a tak nějak jste zapomněla hubnout do plavek? Nebojte, i za sedm dní se dá leccos zachránit. Jak na to?

Cvičte jógu

Ne, že by vám za týden pomohla zhubnout, ale už jedna lekce jógy vám narovná páteř tak, že budete vypadat štíhlejší a cítit se lehčí. Tohle cvičení navíc posiluje vnitřní orgány a svaly, takže vás celkově zpevní. Jako bonus berte i uvolnění, které jóga přináší. Možná vám díky ní bude jedno, že nemáte ideální postavu.

Jak se dělá pozdrav slunci? Podívejte se na video:

Pokračování 2 / 5

Jděte do sauny

Pokud si naordinujete návštěvu sauny, z těla se vám začnou vyplavovat škodliviny, prohřeje se tělo, aktivuje se metabolismus a spustí se rychlejší spalování.

Pokračování 3 / 5

Nakupte oblečení

Splývavé plážové šaty nebo pareo, které můžete uvázat na několik způsobů, vám opticky protáhnou postavu a šikovně zahalí místa, která nechcete vystavovat světu. Můžete tak být plážová bohyně i bez hubnutí.

Pokračování 4 / 5

Narovnejte se

Víte, že jen díky správnému držení těla můžete vypadat až o pět kilo hubenější, než když se budete hrbit a choulit? Zatáhněte břicho, vytáhněte se z pasu, ramena dejte dozadu a dolů a hlavu hezky nahoru. Klidně si tenhle postoj trénujte. Pokud nejste zvyklá chodit zpříma, chvíli potrvá, než se to naučíte.

Pokračování 5 / 5

Spalujte tuky

Udělejte si po ránu na lačný žaludek zázračný nápoj. Smíchejte šťávu z jednoho citronu, přidejte trochu skořice a jednu lžičku javorového sirupu. Tahle kombinace vám pomůže spalovat tuky.

Doporučujeme

Články odjinud