Dr. Martens: nezničitelná bota

133 komentářů

Janek
12. února • 16:46

taky jsem si koupil martensky, 8 dírek, horslší boty jsem na nohou nikdy neměl, levá bota byla volnější než pravá, ač jsem měl levou botu utaženou více než pravou, tak mi byla bota volná, což způsobilo, odrěná pata, odřený kotník, a odřené lýtko, pravá bota prozměnu tlačila na místě, kde začíná jazyk boty, aby mi obuv nezpůsobovala problémy, musel jsem nosit tenké a tlusté ponožky, což nebylo dlouhobobě možně a měl jsem pocit, jak by byly v podražkách nějaké boule, martensky jsem nasledně rozstříhal a hodil do popelnice, tam kam patří, činskej šmejd, kdo uvažujete o koupi, tak si je nekupujte, na obrázku vypadají hezky, ale to je asi tak celé

Fantomas
3. března • 10:15

Ahoj také vlastním dr. Martens farmy 10 díry se žlutým prosivanim a černou podrážkou jsou sice made in china ale bohužel zde musim vyvrátit několik odpovědi pečují o ně pravidelně nej krém na boty je česky černý vojensky ten v te jakože konzervě zapalím krém nechám vychladnout nanesu nechám uschnout vylestim kartáčem na boty a pecka a to poctatné mám je 13 let !!! Tak asi před 13 lety to asi vyráběli ve kvalitě jaká má být a manželka je má taky stejně dlouho a to samé takže tak za nás za oba “martensky boty na dlouhou dobu” fantomas

Anonymizovaný
16. července • 20:36

Ahoj, koupil jsem Dr Marten 2016 made in Vietnam. Dnes je 2018 a bota je dokonale pohodlna, malinko opotrebena podrazka jinak drzi. Doporucuji.

Katakata
30. ledna • 14:58

paja: Přesně můj případ, v té prodejně bych si už nikdy nic nekoupila.

Filípek
21. prosince • 19:59

A ještě si jako správný uživatel,kupuji drahé značkové krémy DR.Martens,vyrobené z činských politických věznů.

Filípek
21. prosince • 19:57

Zdravím vás.Mám 11-ti dírkové boty Dr.Martens.Před týdnem jsem zjistil že podrážky u obou bot jsou prasklé.Na pravé tak že je to až do půlky podrážky a do boty teče.Stály 3990,- kupované letos v lednu na Národní .Jsou vyrobené v Číně,zítra je jdu reklamovat,a už nikdy si tyhle boty nekoupím,pokud budou vyrobené v Číně.Koupil jsem si pracovní farmářky za 715,- korun,a domnívam se že jsou kvalitnější.Bojkotujme boty z Číny tím,že je nebudeme kupovat.Zde odkaz na muj facebook,kde je fotky díry v botě Dr.Martens. http://www.facebook.com/photo.php?fbid=1507498207686&set=a.1294388080066.38640.1241245674

robert
12. listopadu • 18:05

CHINA MARTENS
Koupil jsem si v Praze vycházkové boty - polobotky Dr. Martens značky GEOFF (WU 430) Made in China. Jeden půlden nošení skončil nesmírným utrpením. Jazyk bot je přepůlený v místě nártu a sešit ze dvou dílů. Obuvník v Plzni boty odmítl opravit, že se jedná o šmejd, který ohrožuje zdraví tím,že přiškrcuje žíly a cévy. Naznačil, že pokud by to udělal učeň - obuvník, tak by jej ze školy museli vyhodit. Obchod odmítl reklamaci. Chyba je na straně zákazníka, který si zakoupil nevhodný typ obuvi. Nakonec jeden laskavý obuvník boty natáhnul, ale s upozorněním, že by si lidé s vysokým nártem tento typ obuvi neměli kupovat. Boty značky dr. Martens GEOFF (WU 430) Made in China lze nosit maximálně 90 minut denně. Myslím si, že pokud je nevyhodím, tak mi vydrží 50 let. Vřele doporučuji masochistům.

Reklamace
3. října • 9:29

Ahoj, dejte si bacha u výrobků z Číny, jsou to obojí desetidírkové černé botky, čísla B 1919 a B 8761. U B 1919 je u všech křivý jazyk na pravé noze, vzhledem k tomu, že se jedná o tvrdou kůži, tak je to nenositelné a u B 8761 je zase křivý jazyk na levé noze, to je měkká kůže, tak to zkousnete, ale botičky za čtyři táci by takhle vypadat neměli. Píšu proto, že je pak velký problém z reklamací, dohadují se s vámi, že si to vymýšlíte a vy pak máte problém se z toho vykroutit. České zákony jsou krátké! Možná by pomohl soud nebo televize. Nakonce Vás to tak otráví, že zbalíte ty z té měkčené kůže, vypadnete z obchodu celí znechucení a řeknete si, že už tam v životě nepáchnete!

Mira vz.90
19. června • 20:40

Mila magdo, nevim jak stary je tvuj clanek, ale uz je to par let co se vyroba tehle drive kvalitni obuvy presunula do Ciny a v ramci cinske tradice se bohuzel i kvalita techto bot presunula a to primo do prdele. Jsem bohuzel majitelem techto cinskych atrap a muzu Ti rict, ze po dvou letech noseni sou na odpis. Zlaty kanady vz.90 tem budiz zeme lehka, pac uz bohuzel nejsou k dostani na rozdil od "martenu". Tak vas vsechny varuju, pokud v kramu najdete na vasich vyhlidnutych martenech napis made in china, odejdete radeji v tech starejch a pokud nesezenete boty prokazatelne z Anglie, tak si to radejc rozmyslete. Ja osobne sem to uz udelal. S nohama v suchu a stastny se loucim. Mira.

Bývalý Martensák
16. června • 13:01

Před dvěma lety jsem koupil klasiku s okovanou špicí. U nás jí mají za 4000,- v Anglii je koupíte za 2000,-. Koupil jsem v Anglii. Přestože obě boty vypadaly na první pohled naprosto stejně, tak časem se ukázalo, že stejné nejsou, na kůži na obou botách se vytvořil jiný reliéf a pravá se začala rozpadat v místech, kde je kůže hodně namáhaná ohybem, na špičkách. Po několika měsíčním nošení a pravidelném krémování... Martensky už nikdy víc. Předtím jsem je měl taky (ale jiný typ) vydržely asi 4 roky, byly jen okopané a vypadaly cvočky z tkaničkových dírek. Přesun výroby z Anglie do Asie, jim na kvalitě nepřidal...

Pavel
16. února • 14:49

Můžu potvrdit, Martensky už nejsou co bývaly a každého před nákupem varuji! Za krátkou dobu sporadického nošení prasknou. Obvykle na patě. Ani časté mazání nepomůže. Rozhodně nejhorší investice do bot jakou jsem kdy udělal.

fext
26. ledna • 11:31

NEDOPORUČUJU nikomu kupovat boty od Martense - nejen že jsou poté, copřesunuli výrobu do Thajska v tak mizerné kvalitě, že se vám rozpadnou po roce příležitostného nošení, ale reklamační oddělení reklamaci neuzná s tím, že "boty jeví známky značného opotřebení" - prostě jste je neměli nosit!!!
Tohle si nenechám líbit, a budu to řešit přes právníka, zdá se mi, že neuznávání jasných reklamací s tím, že lidi prostě zanadávají a nechají to být, je teď docela u drahých značek bot oblíbená praxe.
Radím všem aby si to taky nenechali líbit, protože jinak můžeme zapomenout na nějaká práva spotřebitele - prodají vám předražený šunt a že se na vás za pár měsíců, kdy v tom občas chodíte po městě rozpadne? Vaše chyba, kupte si nový pár!

fext
23. ledna • 9:37

Koupil jsem si městské polobotky Dr. Martens a doufal jsem, že jsem si pořídil ty nezničitelné boty.
Nezničitelné možná bývaly, dokud byly Made in Britain. Ty moje byly Made in Taiwan a během roku celkem sporadického nošení se mi vytrhala vnitřní vystélka kolem pat, a praskla mi podrážka.
Velký zklamání.

jenča
26. července • 10:49

KDe koupím bad fighter boty né steelky jsou to šitky meil Tonda.kuba@seznam.cz

jenča
26. července • 10:48

AHOJ VŠICHNI můžete mi napsat někdo kde se kupují boty bad fighter jestli se vůbec vyrábejí popřípadně buldog né stellky jsou to TY NEJHORSÍ BOTY nevydrží Nic!!!!!děkuju Vám.meil: Tonda.kuba@seznam.cz

jenča
26. července • 10:47

AHOJ VŠICHNI KDE SE DAJÍ KOUPI BOTY BAD FIGHTER???jsou nejlepší STELLKY JSOU ŠITKY NEJVĚTŠÍ.nAPIŠTE MI NA MEIL" Tonda.kuba@seznam.cz popřípadně kde koupím buldogy pokud se už bad fighter nevyrábí???děkuji martens jsou taky v pohodě hledám skoro stejně kvalitní a steelky jsoa šitky největší

jenča
26. července • 10:43

AHOJ VŠICHNI můžete mi napsat někdo kde se kupují boty bad fighter jestli se vůbec vyrábejí popřípadně buldog né stellky jsou to TY NEJHORSÍ BOTY nevydrží Nic!!!!!děkuju Vám.meil: Tonda.kuba@seznam.cz

jenča
22. července • 21:31

bad fighter nejlepší ale asi se nevyrábí???

Mia
24. května • 20:09

To Pepa:
Takhle je to se všema těžkejma. Prostě se to musí rozchodit a někdy to je peklo, vím, o čem mluvím. Ale až se to rozchodí... stálo to za to.
Jinak se dá použít i spousta ('babskejch') rad, aby to usnadnilo a zpříjemnilo nošení, dokud si boty (nebo ty/vy) nezvyknou. Byla jsem na to moc pohodlná, rozcházela jsem je asi půl roku, možná trochu víc, zezačátku děs, postupně lepší.
Nejlepší boty, co jsem kdy nosila.

Bob
20. května • 14:18

MARGE ty trotle!!!! Černoši nemužou být rasisti? Všechny jsi pěkně poučil,tak se ještě pouč ty sám MENTÁLE:-)

Tomáš.Oi!
7. dubna • 15:31

Vážení , obuv Dr.Martens se vyráběla odjakživa v anglii, v poslední době se výroba přesunula do thaiska = levnější pracovní síla = větší zisk. Na kvalitě to ovšem nic neztrácí, jen je vyrábějí lidé kteří mluví jinym jazykem...

paja
11. března • 18:56

martensky mam taky rada, ale bohužel, už to neni co bejvávalo, koupila sem si loni v zimě vysoký martens a za 2 měsíce mi praskla podrážka a rozešily se.. moje chyba, že sem je nešla vrátit dřív, než za 11 měsíců, ale na reklamaci sou dva roky.. a v létě se tyhle boty nosit moc nedají, tak si říkam pohoda, ale jednání prodavačky v praze na dejvicích, kde sem je koupila, mě fakt dostalo..

punk
20. února • 22:43

Marge ty jsi vypatlanej, jak ten Langer.

Jirka
20. února • 16:48

kde je sezenu org???v brne je meji ale dovoz s Thajska!!!!

MARGE
19. listopadu • 12:43

NEZNALÍ OMEZENÝ PSEUDOPUNKÁČI, co tu mluvíte o skinheadech jako o náckách a ZAKOMPLEXOVANÝ FAŠOUNI, co si myslíte, že ste skinheadi, ničemu nerozumíte a hrajete si na něco co nejste, PROBERTE SE KONEČNĚ!!! Jestli vám nic neřiká historie skinheads, která pramení z Anglie (r.1969), ste tu správně, abyste se taky konečně trochu vzdělali!!!
Hnutí skinheads vzniklo spojením britský pracující mládeže a jamajskejch přistěhovalců (pro ty pomalejc chápající - jam.přistěhovalci sou většinou ČERNOŠI, že...), takže už z podstaty nemůžou bejt rasisti a neonacisti. Hudba, kterou poslouchaj, je většinou Oi! (tvrdší forma punku, název původně sloužil při odpočítávání před začátkem songu na SKA! scéně), punk (jelikož táhnou za jeden provaz s punkáčema - neplést si se špínama, anarchistama či podobnou havětí!!) a samotný SKA a Reggae (pramenící právě od jamajskejch přistěhovalců).
Co se týká politickýho názoru, jak vás nejspíš mnohý překvapí, nehlásí se k pravičákům ani k levičákům - sou APOLITICI (opět poznámka pro nechápavý = nemaj politickej názor a politika je jim u ...zadní části těla).
Skinhead je označení znamenající v doslovnym překladu HOLÁ HLAVA. Samozřejmě že náckům se drsna image skínů zalíbila a proto ukradli jak styl oblíkání, tak podobnej styl hudby (ovšem s rasistickýma a fašistickýma textama.) Naštěstí v poslední době už se oblíkaj do svýho náckovskýho oblečení značek Thor Steinar, Resistance, Rizist, Eighty Eight, Grassel, Pretorian, Stormbringer, Erik and Sons a dalších. Majitelé těchto značek sou obvykle neonacisti aktivně se podílející na demonstracích, výtržnostech a pochodech neonacistickejch organizací a politickejch stran (v ČR velice dobře známej Národní Odpor, či snad Dělnická nebo Národní strana).
A předsudky o značce Lonsdale můžu teď hned na místě z vaší hlavy vymést. Lnsd je anglická sportovní značka; bude stačit, když napíšu, že firmu založil anglickej boxer ČERNÝ PLETI Bernard Hart?
Když už sme u toho, logika náckovskýho myšlení po téměř celym světě je naprostá "zřícenina". Je normální, když člověk bojuje za něco, co by ho zcela jistě zahubilo? Přesně tak to maj náckové, uctívaj Hitlera, ale sami sou Slovani, takže by za 2.sv.války měli zdarma místenku v plynový komoře. Tady přesně ukazujou svojí inteligenci a potvrzujou domněnky, že nevědí, za co bojujou. Často řikam, ať se mi ukáže - bude stačit - pět nácků co sou čistý Árijci, a můžou se mi s klidem vysmát do ksichtu. Prozatím se směju jenom já.To byla taková vzdělanostní vsuvka, omlouvám se seriózním čtenářům, které to možná nezajímalo :o)Dr.Martens je britská klasika, proto praví skíni odsuzujou pravičáky, co nosej tyhle botky.
Co se týká kvality Martensek, je v první řadě hodně důležitý se o ně dobře starat. Já si je skoro po každym nošení natřu silnou vrstvou Indulony (v zimních měsících je lepší balzám nebo krém bez vody) a to samý před prvním nošením - akorát je nutný nechat tam ten krém dýl (aspoň dva dny) a obalit boty do mokrýho hadru. Kůže nasákne a bude pružnější.
Je taky obrovskej rozdíl mezi original Dr. Martens made in England a dalšíma, šitýma v Číně nebo Německu, to už je velkej rozdíl a je to poznat v první řadě na kvalitě.
Já mam ty anglický a ty rozhodně stojej za to, ale jak už sem řekla, musíte si obětovat trochu času na tu péči.

ANTIFAAA
25. září • 21:53

pane boze co se to tu resi za sracky?!?!?!?si rikejte punkaaci rockeri kdyz resite znacky,ty voeeeee,nosite prece to co je vam pohodlny ne???a kdyz resite neco jako znacky tak si vemte na sebe ed-hardey nebo jak se to pise a s lidma toho si pokecejte..............

Kulisek
18. srpna • 23:25

Mam dvoje Martensky, vysoky mam 12 let a nizky 10 let. Sou to neznicitelny boty...nemaj konkurenci!

Lucas 14657
3. července • 20:07

Měl jsem Martensky ... po čtyřech letech denního užívání jsem vyměnil tkaničky a vložky a dodnes je používám jako pracovní boty - stáří 7let. Steely mám 2 roky a už jsou na vyhození...

23. června • 16:05

Martensky se proslavily samy, děcka.

SuCI
9. května • 16:40

Martensky 10 dírkové už nosím víc jak rok a nechovám se knim zrovna ňák dobře jsou koupený v Praze za 4000Kč a stále vypadají dobře nikde nepraskli ani nic podobnýho, musim jenom chválit, klidně bych si je koupila znova, steeli bych si vživotě nekoupila to jsou hrozný křusky

Laso
29. dubna • 21:45

Jaky punk a Martens ? Jaky rock a Mertens ? ?!! ! ! VUBEC! Punk i Rock = Steel Boots !!! Jo Marteny sou fajn ale nikdy ne punk nebo rock vždycky skinheads a nikdo jiny je tak neroslavil ! (Osobne zastavam Steel !! )

julcaaa
22. dubna • 0:36

Martensky z Anglie. Koupim a poslu. julcaaa@centrum.cz

Kinderskin
26. listopadu • 0:27

jo Marteny sem mel nez mi je nejaká svine ukradla ted mam BULLDOG a ty taky nejsou spatné ale marteny sou bestovní

Morbidus
19. listopadu • 23:47

No, kde se daji koupit kvalitni Martensky by me taky zajimalo. Obavm se ale, ze to nebude v Plzni, ani v Cechach vubec. Pamatuju doby, kdy skutecne boty od tohoto vyrobce (nebo spis boty teto znacky) vydrzely nekolik let. Moje posledni zkusenost znamenala reklamaci behem prvniho tydne. Boty jsem koupil v Tabore - Bonet Obuv, Palackeho ul. Jenda mela jayzk tak umelecky prisitej (byl jsem samozrejme ujisten, ze si "sedne"), ze vzdy po par metrech chuze koncil obtocenej zestrany kolem nohy. Reklamace probehla uspesne a za mesic mi milostive prisli postou boty nove - jedna opet nakrivo, ale uz se to dalo nosit. Samozrejme v obou pripadech Made in China. Druhy parecek nicmene skoncil po necelem roce s totalne ochozenou a popraskanou podrazkou a s radne osetrovanymi kozenymi castmi deravymi skrz. Ty prachy radsi rovnou splachnete do hajzlu. Vysledek bude stejnej a usetrite si spoustu nervu. Excelentni smejdy - a stejne zkusenosti se mnozi.

matthias88
16. listopadu • 18:33

ahoj, chtěl jsem se zeptat, jesli někdo neví kde by se daly v Plzni koupit kvalitní Marteny, potřeboval bych asi 43 číslo, odpovězte na mail:matej.srail@seznam.cz

matthias88
16. listopadu • 18:26

ahoj, mohl by mi někdo poradit kde se dají koupit Marteny v Plzni, pište na matej.srail@seznam.cz

jirka
14. listopadu • 19:52

prosimvas ja vím ze je tohle phorum o botkach Dr.Martens ale nemuzu najit ofiko stranky steelu a zajimalo by me kde se vyrabi(respektive z jake pochazeji zeme)diky za odpoved ....Oi!Punk!!!!!!!

rado
10. října • 13:56

Nevíte na jakých zahraničních stránkách by se dali koupit 3-dírkové martensky s ocelovou špicí. Scháním je už půl roku a pořád neúspěšně.

rado
10. října • 13:50

Nevíte na jakých zahraničních stránkách by se dali koupit 3-dírkové martensky s ocelovou špicí. Scháním je už půl roku a pořád neúspěšně.

Vlastenec
26. září • 23:31

Ahoj chtěl jsem si koupit Martensky jelikož jsem byl úplně přesvědčen o tom jaká to je super kvalitní obuv ale niní mám jiný názor když jsem si přečetl co jsou schopni čeští dovozci prodat. Ale co má našinec dělat když chce dobré boty? Steelky jsou docela chatrné. Ale vypadáto že jediná klvalitní obud zůstala Buldog- Bad fighter.

Láda
15. září • 11:18

martensky mám 12 let.Momentálně je nosím na stavbě a jsou pořád v pohodě.Včera jsem si koupil nové v Plzni,tak uvidime.Jsou však Made in Thailand,ty předtím byly Made in England.

Baja
20. srpna • 12:12

Miluju STEELKY!!!

Jana2007
10. srpna • 12:58

Pevná obuv do nepohody pro ale pro děti.
Zdravá obuv pro naše děti-doporučuji z vlastní zklušenosti obchod v Kutné Hoře-Mají krásné dětské boty-vyrobené v čechách s atestem kvality.
Dětská obuv

Reggna
7. května • 13:55

AHojky lidičky.
Zrovna dne jsem si byla vyzvednout neuznanou reklamaci mých Martensů, též od firmy Wulf Czech s.r.o. Po 9 měsících prasklá podešev u obou bot, to se mi nikdy nestalo. I prodejce mi řekl, že je to jasná kazová obuv a oni mi napsali, že uvádeěná závada odpovídá značnému opotřebení. Jsou to moje 4. Marteny a ostatní, na kterých je ještě Made in England vydržely 5 let bez problémů a zrovna to byly zimní boty, takže věčně v soli, čvachtanicích a tyhle vydržely celých 9 měsíců,takže doporučuji kupovat jedině v Anglii, protože když jsem viděla, jaké boty tam mají a hlavně kolik stojí, pak nechápu jakou přirážku si tady dávají.

romanaL
20. března • 16:55

Souhlasim s minulym clankem od Pavanka.Boty jsem sice nekoupila ve Spalene ulici v Praze 1,ale ve Verdunske ulici v Praze 6-Dejvicich.Jedna ,konkretne leva je asi original a z kuze,leva je z nejakeho divneho materialu,nejspise kozenky...divne se tvaruje,ma uplne jine ryhy nez ta leva a divne sedi a po nakremovani vypada jako z umele hmoty.Nejhroznejsi na tom je,ze pri koupi vypadaly obe boty stejne(na podobny problem jsem jiz byla predem upozornena ).A opet dovozce WULF CZECH spol s.r.o .Pratele za 2800 Kc je to vysmech a NEPODPORUJTE PODVODNIKY A SMECKARE !!!!

Pavanek
20. března • 16:24

Kupuji jsem si boty dr.Martens zhruba 20 let,vetsinou v USA.Poprve jsem si je koupil v CR ve Spalene ulici od dovozce Wulf s.r.o( zaru 2006).Po mesici se mi rozparal venkovni zluty sev a reklamace mi byla arogantne zamitnuta se slovy " ano,postupujete spravne ,vemte nas k soudu "Mj.v oduvodneni zamitnuti reklamace bylo napsano,ze jsem nepouzival boty jako obuv modni.Aha,vetsinou mi vydrzely tak 4 az 5 let a rozhodne jsem je nepouzival jako obuv modni.Soudni znalec mi dal za pravdu,posudek stal 2680 Kc a jdeme k soudu...
Nekupujte si marteny v Cesku,tato firma je jediny licencovany dovozce do Cech a na Slovensko,poskozuje jmeno znacky, zrejme to nechava sit u trhovcu,ani neverim,ze to vozi z Tchajwanu apod.Dalsi poznatek,nektere boty od tohoto dovozce jsou originaly jen jedna bota a druha je parovana z nekvalitni kozenky /zrejme skupuje na aukcich nekvalitniho/vadneho/reklamovaneho zbozi v zap.Evrope ci zamori.

Jeden OiPunkáč.....(
30. prosince • 22:14

Já mam Marteny už 4 rok a jako nohy mě z nich nabolí anináhodou!! Sou to ty nejlepší botky na světě!! Jen nemám železnou špici a to chci letos napravit...Jinak je pravda, že sem viděla i Martensky vyrobený v Thailandu....ale sama mám z Anglie....a jako podle mě Marteny nejsou boty skinů ale taky i punkáčů!!! jako většina mejch kámošů punkáčů má Marteny, protože steely sou hrozné shitky, které se trhaj!! no tak OiOi a FUCK nazii!!

xmeso01
30. prosince • 11:25

Já myslela, že tady jde jenom o blbý boty. Mám je 10 let a nedám na ně dopustit. Už tehdy sice stály 3.200, což byla pěkná pecka, ale vyplatilo se to !!!!!!

eda
27. listopadu • 21:44

Hele, otlačené nohy jsou vždy, vše se spraví během 3 měsíců, jsou to holt tvrdé boty :-) Ale kvalitní. Mám jedny už tři roky - budu si kupovat další. Marteny rules

Pepa
15. listopadu • 22:18

Taky sem si koupil boty od Dr.Martense model B-1919 v Praze ve Spálené ulici (bohužel made in China) a očekával jsem kvalitní obuv. Bohužel jsem se šeredně mýlil. K první reklamaci došlo ihned po dvou dnech nošení. S boulí na podrážce pod levým palcem se prostě nedalo chodit. Reklamace mi byla po 14-ti denním reklamačním řízení uznána (pro srovnání uvádím, že u Bati dochází k výměně vadné obuvy ihned) a já hlupák, stále přesvědčen o kvalitě této obuvy, jsem si vzal nové boty místo peněz. Zhruba po měsíci nošení mě však začali boty nepříjemě tlačit do achylovek (deformace kúže v této oblasti). V těch botech se bez silné ponožky nedá chodit a druhá reklamace mi již nebyla uznána. Vyrazil jsem tedy k obuvníkovi, kde jsme se pokusili problem vyřešit. K mému překvapení jsem byl již čtvrtý člověk vlastnící nové Martensky made in China, Malaisia, ..., který vyhledal jeho služby. Martensky už nikdy nekoupim!!!! Za 3500,-Kč očekávám trochu jiné služby a jiné chování firmy obzvlášť když to šijou v Číně za dva kopečky rýže. Dobře si eventuelní koupi rozmyslete!!!!!

OI OI OI
11. listopadu • 21:31

To ´´Borg´´: Víš o nás hovno tak zavři hubu sráči :-)

SHARP
4. listopadu • 1:04

Against nazi,against racial prejudice.Oi!Oi!Skinhead-Way of life.
Dr.Martens boot boy!!!!

Borg
31. října • 17:04

vy ste asi trochu vylizany vy plesky co .-DD Veskery vase argumenty jsou zalozeny na strasnym primitivismu...premejslejte trochu.

moonis88
20. října • 17:20

marteny jsou boty nejlepsi mam je rok a porad drzi jak novy... a jsou z made in England... taky jsou dobry s nima nakopat nakyho zfetovanyho krypla proste tuhle smradlavou verbes i kdyz by jich byla skoda ale k nasrani jedno kopnuti se nic nestane aspon daj ty svine pokoj... WP!!!

pyp
15. října • 11:34

zdary,DMs jsou o.k,ale že se šijou výhradně v Anglii jsou kecy!já mám boty koupené ve specializované prodejně v Plzni a jsou MADE IN THAILAND.

Golradir
5. října • 21:45

Od kdy boty nebo jejich znacka symbolizujou neci presvedceni? Nerikam ze boty nevyzaruji urcitej zivotni styl, ale prijde mi trochu hloupy zamerovat se na nejakou znacku proto, ze ji ma v oblibe zrovna tak nebo tak zamerena skupinka lidi.

Dehet
23. září • 22:07

Milan 88 + No Remorse 88: hm, to je pravda, že Marteny nosí spíš skins, ale skinhead neznamená nácek, tak se k nim nehlašte

kannibal
22. září • 8:08

vy jste vsichni chytri jak potapeci v umyvadle a vite osvete uplny hovno a punk´´s not dead

Honza
10. září • 14:33

skwělí boty, nemůžu si stěžowat akorát kurewsky kloužou na sněhu:(

:o)
26. srpna • 13:18

zdruk - ty si určitě nějakej děsně chytrej pankáč, co??? Víš hovno o těch názorech a nedokážeš dělat rozdíly mezi skinheads a náckama. Tak příště zavři hubu...

No Remorse 88
23. srpna • 15:44

zdruk - jsi zakompexovanej idiot!
Vsadím se,že ani nevíš co to znamená ale to neřeš!
Je strašně jednoduchý pomlouvat někoho přes PC ale říct to někomu do očí je horší...ale ty to asi znáš tak ti to jde jen přes PC !

zdruk
20. srpna • 16:11

a ta klobasa milan 88 je taky jakejsi idiot.co ma nejakej svuj komplex a snazi se ho vyresit tim ze bude nacek nebo jaky hovado.tohle je ubohy...

zdruk
20. srpna • 16:07

holka a nepletes se trocha?to ze ty boty nosi i ty plesaty jelita je proste dany..nic nenadelas.a podle moji zkusenosti maji ti mladi smejdi spis kmm a steel nez marteny.obe tyhle znacky jsou na hovno stejne jako ty jejich ubohy nazory.jinak mel jsem kmm a na hovno.ted mam dvoje marteny a nestezuju si.steel a kmm je jen takova kopie.a to ze nejakej ubohej plesoun ma marteny jen potvrzuje rceni ze vyjimka potvrzuje pravidlo.jsou to ubozaci..

Milan 88
15. srpna • 20:52

Jana ma pravdu Marteny nosi spis SKINHEADS.takze si te pankači skurveny nekupujte

bambrla
9. srpna • 22:48

mám 4
- vysoké s ocelovou špičkou od roku 1999, trošku okopaná špička, ale pořád v poho
- kotníkové - z měkké kůže - nosím celoročně, nemají chybu, jsem v nich jako v papuči
- střevíce od roku 2000 - malinko sešláplá podrážka, ale ještě nějaý rok vydrží
- no a na léto sandály ....ještě jsem měla tenisky, kde se mi po 1/2 roce odlepila podrážka, ale moje chyba, nosila jsem je i v zimě a ta sůl pro ně nebyla zrovna košér ... vyreklamovali mi je bez problémů ...
po těch se mi ztýská, byly fakt cool ... už jsem na žádné podobné nikdy nenarazila

KUBA
30. července • 1:04

mel sem celkem dva pary, prvni v pohode dozil dokud neumrel seslosti vekem.. u druhyho se mi uvnitr propadla podrazka, i kdyz zvenku jsou v pohode.. takze zas tak neznicitelny nejsou.. jinak na snehu desne klouzou..

sol
1. července • 2:41

hola, alguien entiende lo que puse? argentina

pája
10. června • 18:43

měla jsem je dvakrát. Jedny mi praskly v místech, kde se ohýbají. Reklamace nepřiznána. Díky špatně našitému jazyku mi druhé botky zničil nýtek(kroužek na tkaničky)Téměř po dvou měsících reklamace nevyříena.vrátili mi peníze s tím, že mi žádné jiné boty neprodají. Moc se mi líbil přístup prodavačky!!!!

karel
31. května • 14:49

na jedněch mi praskla podrážka a na druhejch mi popraskala kůže :((

oiiii-filoun
14. května • 21:25

tezky boty do roboty jsou ty nejlepsí boty ktere znam dr.martens taky landa je nosí a to je fakt koren takze jsu spokojenej vzdycky kdyz du ven tak si pustim skinheads pisne a to se me de pousim si wanpaur std..... nejdrsnejsí skinhead hudbu ale dneska je byt skinem na hovnoooo!!!!!:-(

Darija
9. května • 16:04

Tak ja ich mam pol roka a prave sa mi na oboch rozlepila podrazka a jedna sa mi zacala parat takze ... A to som myslela, ye ma preziju.

PJ
3. května • 15:46

Mam taky marteny skoro rok a zatim super, ale bouzel uz taky made in china, priste budu koukat jestli se jeste najdou nejaky made in UK.

Jana
6. dubna • 10:36

nechci byt kritik, ale boty od Dr. Martense nosi spis hnuti Skinheads.. punks nosi spis Steel a Kmm .. jinak Steely sou pekny shitky mam je od rijna a uz se rozpadaj

vinca
25. března • 10:18

lepsi gore-texovy raichle :)
ale kdyz chcete obuv kurta atd, tak berte no :)

LostBoi!
8. března • 18:34

Na všechny problémy znám jeden lék
Dr. Martens to vyřeší hned
do hospody i do roboty
všude se hodí těžké boty

milan
9. února • 17:08

martens přesunul svou výrobu do Číny a tak se nemůžete divit,že dnes ty boty nevydrží to co kdysi.

PERES
1. února • 17:07

BEHEM PUL ROKU MNE DVAKRAT PRASKLA PODRAZKA,TAKZE O TE JEJICH KVALITE SI UZ MYSLIM SVY.A NEJSEM URCITE JEDINEJ KOMU SE TOHLE STALO.

ADIK
20. ledna • 22:28

Mno ja mam tydle boty a ma je docela lehky takze me to zadny problemy nedela mam dvoje a sou v pohode a za nic bych je navimenila!§§§§

sgns
8. listopadu • 17:20

aečwčřzhwwr

Sande
5. července • 17:00

Letos je to 10-tý rok co nosím sandály Dr.Martense a bohužel už pomalinku dožívají. Stály asi 2.800,- v roce 1995. Tedy asi 280,- Kč ročně, což je fantastické. Pokud Vám nevadí trochu robustní design jeho botek - pak vřele doporučuji.

Martina
25. dubna • 20:10

Prodam boty dr martens,stejne jak na
obrázku,velikost č 4,cena 1500.Piste na
_martina_t@centrum.cz

lucie
25. března • 9:03

Ahoj,prodám podobne boty jako vyse na obrazku,akorat tam neni to zlute lemovani.KMM cena 1600 vel. 41.e-mail: arrmyn18@atlas.cz

Milan
24. března • 21:51

jakou máte zkušenost s botami STEEL, BULLDOG, KMM, REVENGER, v porovnání s martenskama ???

Hannibal
22. března • 21:57

Chtel bych se zeptat,zvažuji koupit botky Dr.Martens.Stoji tyhle boty za to,je koupit?!Jak je to se vzduchovou podrazkou a jak se pohybuji cenove?!Chtel bych vedet,jeky je rozdil mezi tim,jestli si koupim vice dirkove nebo sesti,jaky je rozdil?!Děěkuji jestli se nekdo ozve! :o)Heicker @seznam.cz

Petra
2. března • 14:54

Chci se zeptat,jesli nekdo neprodává boty Dr.martens vysoky,černy č.6 s ocelovou špičkou!Levně!723562660!Náchod,Hradec Králové

Jana
10. ledna • 21:43

baro, dneska jsem si kupovala dvoje v akci oboje za 1500,-Kč!!!!!!!! Vzala jsem modrý a černý. Prodejna v Praze je ve Spálené 19

Bootboy
7. prosince • 14:36

moje nohy zadny tezky kila netahaj. nevim, cos mela ty, ale moje martens jsou oproti jiny obuvi lehky. mozna jsi je mela zkusit zavazat, aby sedely...

pavi
13. listopadu • 1:32

no ja jsem tak dlouho nosila tezky Marteny az mi uplne odesly oba kolenni klouby. taky sem si slusne udelala tvrdou kuzi zezadu nad patou (ne na chodidle). od te doby jsou Marteny v krabici a no more. Nebo jak to delate? Jak vase nohy zvladaji tahat ty tezky kila?? A co klenba? auau

Mišuna
12. listopadu • 0:00

Přísahám, že nekecaj! 7 let už nosím jedny. Jiný boty už nikdy nechci.

mařena
3. listopadu • 21:59

marteny v praze seženete v centru ve spálený ulici 19 nebo 17 mám tuchu že hned vedle je tesco nebo tak. jinak tam maj docela výběr. pak ještě ve vodičkový ul. v černý můře, a tam maj i glády, ale já stejně doporučuju Martens!
p.s. nekupujte si červenočerný desetidírový, ty sou moje"-)

Jindra
19. října • 9:19

Marteny se fakt vyplatí. Mám dvoje z Londýna z obchodu v Covent Garden (3 nebo 4 patra plný těhle botiček). Mám je už šestý rok a bez problémů. Jsou drahý, ale nemusím si kupovat každý rok nové a nemusím od prodavaček poslouchat, že boty jsou OK, ale já špatně chodím.

Barbucha
18. října • 20:35

schánim černý vyšší marteny za levno č.40 nebo 39 díky BaruchaMCZ@sezna.cz

geronimo
11. října • 14:56

myslim si ze je to jedno jaka to znacka!hlavni je at jsou kvalitni a abach na ne mel!!!!
jinak jsem typek co si ted na boty vydelava prodejem vypetovanyho brka...

bara
5. října • 21:46

nevite nekdo o prodejne Martensu v Praze?

grassel.seznam.cz
27. září • 19:10

marteny jsou nej boty co znam mam 3 roky vysoky a zadnej problem. Schanim nizki s presitou spickou a nemuzu sehnat prej uz se nevyrabej. poradte napiste dik muj meil grassel.@seznam.cz

Vera
24. září • 11:03

Ilisska:Holka,holka.. měla by ses trochu nad tou svou záští k hipíkům trochu zamyslet..

655321
14. září • 21:59

Ilisska, honza: Vy dva ste trochu popletení, že? Punks & skins united!

9. září • 15:25

Ahoj, nevite o nejakych prodejnach Martens v Praze? Diky. Lida liduna@centrum.cz

pitbu
30. srpna • 1:19

fakt supr botky aš na to ze sem nikdy nemohl sehnat nízký zeleným

spejbl
25. července • 16:47

právě jsem se vrátil z U.K. a koupil jsem si tam Marteny, mé druhé. Ty první jsem koupil v Plzni. Všedu na tržíštích mají levné botky ,ale dejte si pozor na FAKE (kopie) mají je i v obchodech poznáte je podle toho že na podrážce je nápis MADE IN ENGLAND. Pokecaly jsem s chlápky co mají dva obchody přímo v Londýně a ti tvrdí že Marteny se v Anglii již nevyrábí, celá produkce je Thajska. Pokud někdo měl problémy s podrážkou tak to jsou určitě kopie. Moje první Marteny byly taky kopie a podrážka mi upadla . Byly koupeny v krámu pouze na tyto boty. Takže tu mají blbou reklamu. Na důkaz jejich tvrzení nám ukázali obě boty a musím říct že jim věřím, protože jsem s nimy měl ty samé problémy. No a něvěřte chlápkovi který je má na noze a jeho táta taky a nic jiného neprodávají. Zatím co jsem si vybíral boty tam přišlo asi pět lidí a po oznámení ceny si raději šli koupit FAKE batičky.

Ilisska
2. července • 16:39

Už v roce 1969 nosila tyto boty dělnická třída ze které vznikli skinheads pro niž se tyto boty (myslím pouze vysoké pracovní boty) staly součást mody. Táto komunita nesnášela špinavce jménem hippies. Nechci šířit nějaké idee ale nafetovaní pomatenci s kroužky v nosech by se měli zamyslet jestli budou tyto boty nadále nosit (před 45 lety se s nimi nakopávali hippies do ...... ..) Jsem metalistka a těchto bot si nesmírně vážím (jsou pro mně symbolem staré Anglie a odporu proti hippies a drogám.)

Slayer......
16. června • 13:25

Neznáte nějakou prodejnu v Brně???

Didi 2
13. června • 22:05

Nejlepší ceny a velký výběr Vojanova 2 v Ostravě přímo v obchodě Levis, Dr.Martens v suterénu.

pička
1. června • 17:57

hele a jak je to s nošenim w létě?dost punkáčů je nosí i w nejwětšim wedru,tak sem na pochybách jestli se w nich ty nohy fakt pařej..

honza
29. května • 11:10

marteny nosi pankovci at si skini nosí svoje kanady a marteny nechaji pankerum.marteny jsou vklidu

INKA
10. dubna • 17:08

čauwes..těmto botám jsem přišla na chuť už asi v šestý třídě na základce a holduji jim stále. A to už jsem mimochodem ve čtvrťáku na střední. Ted mám před maturitou a co si jiného než na cestu k ní vykročit správnou botou... Včera mě stálo pěkný přemlouvání než mi mamka koupila ty krásnoučky koženoučký marteny co vypadaj jako vysoký číny...jsou skvělý... Jen mě štve že exituje tak málo specialicovaných obchodů...Gladiátory už jsem neviděla ani nepamatuju..vlastně naposledy v prváku než jsem šla ze šatny do třídy, protože pak už byly všechny podobný boty z celý šatny z pryč - někdo je ukrad........takže bacha na nohy ať Vám je někdo neutrhne i s botama.....hej lidi zdrawim

Asrael
28. března • 12:37

Začal jsem Martenama mněl jsem tak troje,
dvoje praskly podrážka prostě mmoc nevydrží
jinak jsou to super boty.
Momentálně jsem začal nosit boty KMM
za 5 let jsem nemněl problém taky mám troje.
Ty starší vždy pak používám jako pracovní obuv a i tak drží pohromadě.

ALF 88
8. března • 10:10

Další dr.Martens(společně s prodejnou Levis)je na adrese:Vojanova 2,Ostrava Centrum-vedle HUMANICU

Makepeaseova
6. března • 19:42

Omyl!Pred více než rokem jsem si je taky pořídila(cena 3600kč) a i přes pravidelný krémování(krém dr.martens),mi praskly.Strejc,který je ze Vsetína si pořídil taky martensky,za rok se mu rozpadly. Můj otec má martensky rád a chodí je vybírat vždycky se mnou.říkal,že martens prodává i nekvalitní boty.Dejte si bacha,pořádně je prohlídněte než koupíte.Už to neni co bejvalo.

Flaxa
29. února • 15:56

Blbost,jsem skinheads a martensky nosim taky

kuba
27. února • 22:43

Marteny jso nejlepsi na svete ...........

reverend ladin
6. února • 14:03

jak ze nosi jen punks?????mam 5 paru a pankace z duse nesnasim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Decky
31. ledna • 22:04

Marteny jsou nesmrtelny, uz je mam dva roky denne na noze a porad jsou luxusni, a to mi nejdyl boty vydrzeli nejakych osm mesicu...

maki
29. ledna • 21:45

nosim marteny už deset let a za žádný jiný bych je nemněnila každý rok se chodim kouknout na novinky a vždy se vrátim domů s botama a mám velkou radost botník už mám plnej a za celej rok stihnu nosit všechny co mám.Prostě jsou super

Richie
23. ledna • 13:40

Nejlepsi prodejny v CR:
***********************
Cerna Mura na Vodickove - Praha
Dr. Martens na Koblizne - Brno

Lusy
20. ledna • 17:37

czus! netusite naky obchudky (pokud mozn mimoprazsky kde prodaj marteny,kmm,atd? dík

19. ledna • 21:49

Marteny jsou

Pajule
18. prosince • 15:11

Mám botky červené od KMM a mám je už skoro 5 let, na to, že v nich dělám pěkný skopičiny a zažily si takových útrap stále drží a drží. Jo když se o ně taky tak hezky starám... A za tu cenu bych je ani nevyměnila. PS: Kdyby někdo věděl, kde se dají koupit v HK nebo východ. čechách tak to napište na můj mailik.

Polly
18. prosince • 10:07

Jsou to ty nejlepší boty na světě. A ten kdo tvrdí opak tak at nakupuje u vietnamců.Skins a Punx by ani nic jiného nosit neměli.Zdravím všechny Martenáře!

dama
12. listopadu • 14:42

Mrkněte se na www.drmartens.com a pak donuťte svého prodejce, aby měl aspoň půlku z kompletního sortimentu. Jestli se mu to povede, tak tam vyrazim na nákupy.

dama
11. listopadu • 11:52

Nemáte někdo tip, kde maj výběr a dobrý ceny?

Petr Novák
10. listopadu • 15:48

Chci si je kúpit taky..som punkáček z městečka praha.

Frosty
4. listopadu • 20:47

2 roky mam botky KMM pěkně se mi po kalení rozpadaj a tak přemejšlim vo Martenech

martensbob
27. října • 20:24

Jsou to nejlepsi boty jaky sem kdy mel. Driv sem mel Steelky ale ty nestaly za nic. Do tehle bot se vyplati vrazit nohu pac jsou tam jak v backurkach.

18. září • 22:04

mic je kulaty, hra trva 45 minut. zkus verit a uvidis!

mauric
14. února • 5:17

Vite neco o botech Gore-tex, vibram ?
Vyzkousejte a budete mile prekvapeni.

Bobina
5. února • 4:41

jsou to nejhorsi boty co jsem kdy mela! Po kazdym noseni se mi udelaj puchyre!

Ivana
31. ledna • 8:36

Můj názor je, že jsou to boty, do kterých se rozhodně vyplatí investovat. Moje dvě dcery si je koupila z prvních letních brigád a já jsem šňastná. Už 2 roky nevím co to je kupovat jim boty. Botky Martnesky nosí v zimě, v létě, prostě pohoda.

pida
29. října • 20:44

Jsou to fantastický boty.Nosím je už přes 4 roky skoro každý den a neznám lepší botky!

adela
25. října • 16:01

Mám Martensky už 4 roky a to pořád skvělý boty. Vyplatí se od nich investovat. čus

Mac
20. října • 6:30

Zrovna ted mam na sobe nizky cerny Marteny (2 700 Kc). Jsou to boty s kterejma jsem napr. behem 3 dnu byl na rock-koncerte, zkousce na vysoke a funuse v krematoriu.

girl
20. října • 6:26

Ja si vzdycky myslel, ze to byly boty pro policajty, nu jak vidno i historie se da menit.

Britanika
20. října • 4:32

Botky jsou to pekne,kolikpak stoji?Mladi si je jiste mohou dovolit koupit,myslim tim studenty.

Doporučujeme

Články odjinud