Dráždivé maličkosti

Dráždivé maličkosti

Svůdné spodní prádlo v sexy odstínech plné rafinovaných detailů udělá radost nejen při romantické oslavě sv. Valentýna, ale zaujímá čestné místo v šatníku každé ženy. Rozmanitost tvarů, barev a materiálů je více než pestrá. Stačí si jen vybrat a proměnit se v sexy anděla v ďáblem v těle.

Stejně jako v oblečení i ve spodním prádle se projevují módní trendy. Pro přelom zimy a jara letí romantika a svůdnost v jednom. Decentnost nechte na jindy, nyní je v kurzu důmyslné prádélko v podobě korzetů, podvazkových pásů a podprsenek promyšlených tvarů. Dráždivou černou zženšťuje dívčí růžová a záplava volánků z velejemných krajek. Nechybí ani erotická červená vyvedená z těch nejkrásnějších krajek.

K dokonalosti patří i správná vůně. Poznejte svůdný parfém, který dokáže vykouzlit tu správnou atmosféru. Hned budete vědět, jak správně mrknout, svůdně se usmát, pohrát si s vlasy. Nebojte se flirtovat, užívejte si, novinka od Avonu Be… Kissable vám dodá zvláštní kouzlo osobnosti, budete sebejistá a žádoucí.

V jiskřivé vůni květinového typu Be… Kissable naleznete svěží růžový Yuzu (japonský citrón) s koketními tóny lilií a vrchními tóny růžového pudru. Be… Kissable je vůní plnou polibků, proto ho přimějte, ať se červená!

autor: Simona

Doporučujeme

Články odjinud