Drbárna z Ulice: Odhalení milostného trojúhelníku! Bude se rušit svatba?

Fanynka Ulice Kateřina ve videu připomene a vysvětlí mnohé vztahy a fakta z oblíbeného seriálu Ulice. Tentokrát poodhalí milostný trojúhelník Magdy, Mirka a Prokopa. Posvítí si na Vandu a Luďka, kteří očividně opět zažili společnou vášnivou noc, a na povrch vyjde i falešné těhotenství hrdinky Alice. Podívejte se na video v úvodu článku.

Prasklo to!

Provalil se milostný trojúhelník kolem Magdy. Vzhledem k neutuchající touze vyříkávat si věci, kterou mají mezi sebou Magda s Prokopem, ví o jejich problémech skoro celá škola a všichni v Ulici. A tentokrát je zaslechl i Mirek, který se tak dozvěděl o jejich aféře. Bude se rušit svatba?

Mezi Vandou a Luďkem roztály ledy a oba spolu prožili vášnivou noc. Dokonce i Blanka zahlédla Luďka, jak si spokojeně večer vykračuje k její sousedce. Vzniká nám tu nový vztah? A jak se s tím vypořádá Blanka?

Mezi Bedřichem a Alicí to pořádně skřípe. Ta totiž zjistila, že není těhotná a byl to jen falešný poplach. O dítě se ovšem chtěla pokoušet dál. Ale jak už víme, Bedřich je proti a nic jeho názor nezmění. Má jejich vztah ještě vůbec šanci?

Doporučujeme

Články odjinud