Drbárna z Ulice: Sára a Dan shánějí peníze na dovolenou, dojde na prostituci?

Fanynka Ulice Kateřina nám ve videu připomene a vysvětlí mnohé vztahy a fakta z oblíbeného seriálu. Tentokrát se bude zabývat Sářinou a Danovou touhou po vysněné dovolené. Připomene Magdino váhání mezi dvěma muži a dojde i na pokračování milostného trojúhelníku mezi Márou, Karlou a Jakubem. Na který příběh se nejvíce těšíte? Podívejte se na video v úvodu článku.

Vztahy jsou fuška

Náš nejnovější manželský pár touží po dobrodružství. Sára a Dan nebyli nikdy u moře a rozhodli se, že se k němu chtějí podívat. To, že tato dvojice zachází vždy do extrémů, není pro nás již žádná novinka. A tak nikoho jistě nepřekvapí, že se novomanželé rozhodli pro velmi drahou dovolenou, na kterou nemají peníze.

Sára se proto obrací na svého expřítele, který ji ze srandy začne nabádat k prostituci. Nakonec se domluví na jiné alternativě – schovávání kradených věcí u Sáry doma. Opravdu to vše Danovi i Sáře stojí za možné komplikace?

Mezi Magdou, Prokopem a Mirkem to stále vře a nikdo pořádně neví, zda se svatba bude konat. Magda se totiž nemůže absolutně rozhoupat k rozhodnutí, co a koho chce.

A co Karla? Tak té absolutně přeskočilo a stále to táhne se spisovatelem Jakubem, kterého se nebojí vzít si domů, když je Mára s dětmi pryč. Jak dlouho bude Karla pokoušet osud, než se vše provalí?

Doporučujeme

Články odjinud