5
Fotogalerie

Drew Barrymore podávala na zásnubním večírku vlastní víno

"Charlieho andílek" Drew Barrymore (37) podávala na předsvatebním večírku mimo jiné i Barrymore 2011 Pinot Grigio, produkt vinařství, které vlastní.

Těhotná herečka a její snoubenec, umělecký konzultant Will Kopelman (34), uspořádali pro tři sta přátel a příbuzných večírek v newyorské čtvrti Hell's Kitchen.

Slavili chystanou svatbu a Drew si nedala ujít příležitost pochlubit se vlastním vínem.

Podle informací listu New York Post si hosté večírku, který končil asi třicet minut před půlnocí, mohli pochutnat na lososovi, pikantních krevetách, roastbeefu, briošce a na toastech s ricottou a rajčaty. Will a Drew si dali záležet i na výzdobě interiéru.

Drew Barrymore ve svém vinařství

Jeden z hostů k tomu řekl: "Kolem skleněných stěn restaurace byly všude rozestavěné velké svíčky. A pak tam také byla jedna velká květinová dekorace se zelenými květinami, která trochu připomínala zahradní besídku."

Svatba se má prý konat příští měsíc v hereččině usedlosti na západním pobřeží, ale dost možná ještě není zcela rozhodnuto.

Známý hvězdného páru k tomu dodal: "Will rád pořádá večírky, takže by měl rád ohromnou oslavu. Drew by si spíš přála komorní obřad na své krásné usedlosti v kalifornském Montecitu. Řekla Willovi, že jakmile nebude těhotná, může si plánovat večírky tak velké, jak jen chce. Teprve pak si to totiž bude moci užít."

Foto: Profimedia.cz

ČTĚTE TAKÉ:
Jiří Suchý (80): Nepiju, nekouřím, nesportuji

ČTĚTE TAKÉ:
Lucie Křížková porodila budoucího mořeplavce

Doporučujeme

Články odjinud