Drew Barrymoreová se chce zamilovat, proto se obarvila na blond!

Drew Barrymoreová se chce zamilovat, proto se obarvila na blond!

Herečka Drew Barrymoreová (33) se obarvila na blond. Doufá, že jí to pomůže najít nového přítele. Americká hvězda tvrdí, že byl čas na změnu.

"Rozhodla jsem se do toho šlápnout. Hodně záleží na účesu. Líbilo se mi být zrzka, ale teď jsem se rozhodla, že blond se mi bude hodit víc. Baví mě to. Už dlouho jsem nic moc se svým vzhledem nedělala," řekla Barrymoreová reportérům FemaleFirst.

Drew je teď sama už od loňského července, kdy se rozešla s hercem Justinem Longem. Tvrdí, že se poučila, a pokud je jasné, že by to moc neklapalo, neztrácí s případným novým vztahem čas.

"Mám docela štěstí a moc špatných rande jsem neměla. S jedním právníkem se mi stalo, že jsme se na sebe u první večeře podívali a prostě jsme řekli: ´Ne, to nemůže fungovat!´ Tak jsme si potřásli rukama, rozloučili se a v pohodě jsme se rozešli," vzpomíná Drew.

Herečka, která má za sebou dva rozvody, tvrdí, že prostě nemůže najít muže, který by si ji zasloužil. Dodává: "Věřím, že v tomhle ohledu neexistují žádná pravidla. V určitém okamžiku něco prostě musí zajiskřit a člověk by neměl brát nic míň, než co si zaslouží, nebo co si srdce žádá."

Doporučujeme

Články odjinud