Drobný si zoufá: Dvacet let hledám tu pravou a nic!

Drobný si zoufá: Dvacet let hledám tu pravou a nic!

Většina mužů se při slově svatba otřese nechutí. U zpěváka Milana Drobného (65) je tomu právě naopak. Když se ho zeptáte na ženění, okamžitě se mu lehce zamlží oči.

"Posledních dvacet let se snažím usadit se. A do třetice a naposledy se oženit. Ale nějak nejsou lidi," svěřil se. A přitom, jak tvrdí, dělá prý maximum, aby konečně zakotvil.

"Fakt nevím, kde je chyba. Doby ´kalení a balení´ jsou tytam, výrazně jsem se zklidnil, ale o perspektivní vztah nezavadím," posteskl si Milan.

Má za sebou dvě svatby a tedy i dva rozvody a ještě se soužití muže se ženou dostatečně nenabažil. "Není to tak dávno, co jsem měl k oltáři docela solidně nakročeno. Ale pak se všechno nějak zkazilo a ze vztahu nezbylo nic. Byla-li to její chyba, nebo moje, ví bůh. Teď jsem rád, že to tak dopadlo, protože ´okroužkováním´ by se nic nevyřešilo. Byli jsme oba z naprosto odlišného těsta," zadumal se zpěvák, který si ke své letité profesi přibral další a dal se na spisovatelskou dráhu.

Chystá knížku o děvkách a intrikách

Rozhodnutí být literátem v něm prý uzrálo ve chvíli, kdy se zamýšlel nad svým životem. Napsal sice již dříve kuchařku, ale to podle něj není literatura.

"Chystám knihu, která se bude jmenovat Dívky, děvky, valchaři a intriky, v níž jsou hlavními postavami karbaník, prostitutka, osoba ze showbyznysu a sportovec. Jde o napínavé příběhy lidí, které osobně znám a které jsem vyzpovídal. A samozřejmě v nich vystupuji i já," prozradil.

Kniha měla být na pultech koncem letošního roku. "Když nemohu udivovat okolí coby skvělý manžel, proslavím se aspoň jako spisovatel," věří si Drobný.

ČTĚTE TAKÉ:
Vaňková odlétá s Renčem na Bali na zásnubní cestu

Doporučujeme

Články odjinud