Duchková je ve formě, od porodu už "odchodila" čtvrtou přehlídku

Duchková je ve formě, od porodu už "odchodila" čtvrtou přehlídku

Moderátorka Štěpánka Duchková (37) je se svými rok a půl starými dvojčaty Adamem a Honzíkem stále ještě na mateřské dovolené. Ale přivydělává si, jak se dá.

Protože má téměř dokonalou postavu, vrhla se i na módní přehlídky.

"Už je ze mě hotová modelka," svěřila se se smíchem moderátorka, která se nedávno prošla již počtvrté od porodu na mole.

Spolu s herečkami Annou Polívkovou, Andreou Kerestešovou či Míšou Maurerovou se zúčastnila módní přehlídky švédské značky Halens.

"Tohle byla moje celkem tak desátá přehlídka v životě. Naposledy jsem předváděla s postiženými lidmi. Ani po porodu s tím ale nemám vůbec žádný problém. Už jsem skoro profesionálka," zasmála se.

I přesto, že pár přehlídek už za sebou má, pokaždé je prý stejně nervózní. Při této přehlídce navíc měla i důvod.

"Měla jsem ultra vysoké podpatky a někdo mi řekl, že u kuchyně to dost klouže a je to tam mastné. Takže jsem celou dobu šla, jako když mi není úplně dobře od žaludku. Ale žádný smyk se naštěstí nekonal," prozradila po akci.

Kromě předvádění se prý momentálně věnuje i politice.
"Natáčím teď před volbami s kandidáty volební vizitky pro Český rozhlas a různě moderuji třeba golfové turnaje a další podobné akce. Je to super, protože pracuji hodně večer a přes den se můžu věnovat dvojčatům. Naštěstí se to dá dobře skloubit dohromady," pochvaluje si Duchková.


ČTĚTE TAKÉ: Pestrý výběr podzimních bot!











STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud