Důchodkyně se zamkla na záchodě a zůstala tam tři týdny

Důchodkyně se zamkla na záchodě a zůstala tam tři týdny

Devětašedesátiletá seniorka z Paříže se sama uvěznila na vlastní toaletě. Zamkla se na ní, i když byla sama doma. Jenže zámek se porouchal a dveře nešly otevřít.

Důchodkyně pak strávila jen o vodě v koupelnové kobce tři týdny, než ji zachránili hasiči. V místnosti přitom celé tři týdny byla v absolutní tmě.

Zámek se zasekl 1. listopadu. Celé dny pak mlátila do zdi botou a doufala, že ji přijde někdo z vedlejšího bytu zachránit. Jenže všichni její bušení o pomoc ignorovali. Podle britského listu Mirror si udržovala morálku pravidelným sprchováním a čištěním zubů. Až si sousedé uvědomili, že seniorku nikdo dlouho neviděl vycházet, zavolali policii.

Podvyživenou ženu odvezli do nemocnice, kde lékaři konstatovali, že je jinak v dobrém zdravotním stavu. „Je to velmi oblíbená dáma, ale žije sama pro sebe a lidé si mysleli, že je na dovolené. Když jsme zaklepali na dveře, bylo slyšet, jak volá, že je v pasti, ať ji zachráníme. Pokud by nás nezavolali sousedé, asi by byl výsledek jejího vězení fatální,“ uvedl mluvčí pařížské policie.

„Byla s rozumem v koncích. Její byt byl v druhém podlaží a neměla tam žádné okno, z něhož by zavolala. Nemohla dělat nic, jen v noci bušila do zdí. Lidé si stěžovali na ten hluk, ale nikdo neměl představu, odkud to vychází,“ citoval deník Mirror přítelkyni nejmenované Pařížanky.



ČTĚTE TAKÉ:
Krásky se srdcem na dlani!


STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud