Dvacetiletá Emma je panna, ale testuje vibrátory. Za rok měla víc než 150 orgasmů! | Zdroj: Profimedia.cz

Zdroj: Profimedia.cz

Dvacetiletá Emma je panna, ale testuje vibrátory. Za rok měla víc než 150 orgasmů!

Emma Richards z anglického Leicesteru zažila už stovku orgasmů, přesto je ještě stále panna. Dívka testuje dámské erotické pomůcky pro jeden luxusní online shop. A jak sama říká, zkoušení a hodnocení intimních hračiček ji láká více než plnohodnotný sex.

Všechno to začalo minulý rok před Valentýnem, kdy se Emma vydala do erotického obchodu pro sexy kalhotky. Místo nich si ale domů přinesla nový vibrátor. Od té doby má nejrůznějších pomůcek už pěknou sbírku, kterou ale raději schovává před rodiči.

„Když jsem to zkoušela poprvé. Byla jsem nervózní, třásly se mi nohy a vůbec nevěděla, co čekat,“ svěřila se Emma, která je stále pannou.

Klepněte pro větší obrázek

A je více než spokojená. Její psaní recenzí není sice nijak finančně odměněno, ale rozkoš, kterou při testování prožívá prý stojí za to. Díky erotickým pomůckám dosahuje minimálně tři orgasmy týdně. Za rok už je to něco přes 150 vyvrcholení.

„Raději zůstanu pannou a budu si užívat se svými hračkami, než se za každou cenu vyspat s někým, kdo za to nestojí,“ tvrdí přesvědčivě dvacetiletá Emma.

Klepněte pro větší obrázek

Doporučujeme

Články odjinud