Dvě tváře královny popu

Dvě tváře královny popu

Madonna bývá označována za hudebního a módního chameleona. S lehkostí sobě vlastní střídá nejen žánry, ale i módní styly. Na slavnostním ceremoniálu dokáže působit jako distingovaná lady, na ulici jako pubertální teenager.

Madonna (52) momentálně nastavuje obyvatelům New Yorku svou civilní tvář. Jako režisérka filmu W.E. se pohybuje s filmovým štábem po Brooklynu, Central Parku i oblíbené čtvrti boháčů Upper East Side. A pozor: zásadně nepoužívá makeup a obléká se do pohodlných streetových modelů, které vybrakovala v šatníku své třináctileté dcery! Na první pohled by nikdo v tuctové nenalíčené odulé tváři, maskované hiphopperským kloboučkem, nepoznal zářivou bohyni světového šoubyznysu. Ale je to ona a tentokrát naprosto přirozená.



Anděl s ďáblem v těle

Madonně se nedá upřít schopnost zaujmout v jakékoliv situaci. Čas od času změní radikálně svou image. Už byla Marilyn Monroe, gejšou i dominou. Dokáže být andělem s ďáblem v těle i ďáblem uvězněným v těle anděla. Jejím nejnovějším počinem, tedy kromě režírování filmu, který zachycuje snad největší milostný příběh 20. století – mezi Američankou Wallis Simpson a britským králem Edwardem VIII, je navržení kolekce oblečení pro mladé dívky, se kterou jí vydatně pomáhala dcera Lourdes.

Název kolekce Material Girl, odkazuje na Madonnin megahit z roku 1985. Modely této konfekční řady jsou k dostání za příznivé ceny (od 12 do 40 dolarů) v amerických obchodních domech Macy´s.







ČTĚTE TAKÉ: Leona Černá zhubla třináct kilo, stále marně touží po roli v muzikálu





STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU


Doporučujeme

Články odjinud