Džíny v novém

26 komentářů

Michal30
20. března • 21:51

Tak jsem si pročetl, co si tak ženy píšou a zvlášt mě pobavily dotčené reakce hubených slečen, jak si jen někdo mohl dovolit říct o modelkách, že jsou anorektičky. 1) Profi modelky v mnoha případech anorektičky jsou. A v řadě případů nechutně vyhublé, že to hezký není2) Nejsem žádná tlustá holka, která by záviděla a má přítelkyně je štíhlá, moc hezká holka. Pro mě opravdu ta nejhezčí (byť jako soudce jsem asi podjatý:o) )3) K vyjádřením dotčeným štíhlých krasavic na účet těch silnějších - ono to hubnutí není ve všech případech jen tak jednoduché, jako nedat si čoko a jít si zaběhat. To bylo tam nahoře opravdu dost stupidní a věci neznalé vyjádření4) Pro silné nebo silnější holky - když je vůle, dá se s váhou pohnout. Ale i kila navrch se dají sexy zabalit, to není útěcha, to je fakt.

nejsem boubelka
2. března • 16:13

souhlasím s miriam, ne každá je anorektička, navíc ty dívky vypadjí na mole opravdu lépe, než třeba silnější holka, nestěžujte si, pkud nemůžete zhubnout, udělejte z kil svou přednost, moje kamarádka má pár kil navíc, ale je hodně sexy a kluci na ni opravdu letí... :) i silná žena může být krásná! většina boubelek má krásný obličej, ukažte ho...

jou
2. března • 16:09

ty LVéčka sou dokonalý!

maniee
2. března • 16:08

4. řada 3. model je pžasný, všeobecně to vypadá moc moc dobře, určitě bych si nějaký model koupila ;)

ugly-duck
11. září • 15:39

dávám přednost bokovkám ty sedí dobře

miriam
10. září • 15:49

mile "boubelky", jasne, treba sa utesovat.Ale priznajte si, ze by ste boli radsej stihle a mali o trosku menej ako tu vasu ospevovanu nadvahu.Nie kazdemu sa dari mat peknu postavu, no aspon by ste sa nemuseli opovrzlivo vyjadrovat o stihlych zenach.Asi im dost zavidite, ked ich nazyvate vseobecne anorektickami.Nuz, ako by sme my mali nazvat vas? Ale treba vas nechat tak, ved vy mate dost problemov so sebou...Tak vela zdaru pri chudnuti.Budete aj zdravsie, ak zhodite par kil.

malinaa
12. května • 21:22

na dziny nedam take dopustit mam nekolik paru a dokonce vysivane ,zdobene strasovymi kaminky a podotykam,ze moje velikost neni 40,ale hlavne se v dnesni dobe da poridit tolik ruznych topu tunik tricek ,ze se nebezpecne partie prekryji cobysup.

xslunickox
10. května • 23:14

Dámy,kašlete na anorektičky.Já mám velikost nad 40 a bez riflí si nedokážu představit život.Tak vzhůru do nich - i při naší "normální" velikosti.

Verunka
3. května • 21:51

jen by mě zajímalo, kdy skončí éra vychrtlých modelek...

kissy
3. května • 18:12

jo je ot moc pekny libi se mi to inspirac epro vietnamce:D

trininka
3. května • 15:23

Názorů je tu ažaž a modýlky jsou fakt pěkné...Pozastavila jsem se na jednou pří :-) Napadlo mě jedno.Kdyby na přehlídkových molech chodili boubelky,návrháři by zkrachovali :-D Tolik látky anorektička nepotřebuje.Je to jen výhodnější.A za krásu se prostě musí platit.Přeji příjemný den mé milé boubelinky :-x

12max12
3. května • 0:08

Ale no tak holky, kritika anorektiček je sice na místě, ale jde přece o to, jak se vidíme mi sami, pokud jsme příliš přísné na sebe, asi budeme vypadat v zrcadle pořád tlusté, i když máme plně normální váhu, ne? Já mám na krku 40, džíny nosím ráda, protože si v nich připadám mladistvě, a jestli mi to někdo závidí, nebo má pocit, že vypadám jako puberťačka, tak to je jeho problém a ať se jde klouzat. Já budu chodit v tom, co se mi líbí a aspoň neudělám tomu svýmu "osmákovi" ostudu. Takže hlavu vzhůru a úsměv, prosím!!!

Jandinka
2. května • 19:29

Z předvedených modelů se dá jistě vybrat. Mnohé jsou i elegantní a dají se nosit skoro při každé příležitosti. Nechápu primární odpor diskutujících dam, každá přece musí vědět co jí sluší a samozřejmě při velikostech XXL být nanejvýše krutické k sobě. Stejně tak musíme brát ohled na věk, po 80.jsou tzto modely asi nevhodné.

luciiii
1. května • 19:43

A co se tyce toho, ze se do modelu nikdo nevejde, tak to neni nic na bezne noseni, ale jenom aby ostatni videly, ze umi navrhnout hezke veci. Nebo nekdo z vas videl, aby mel nekdo takove obleceni normalne na sobe????

Very
1. května • 14:19

Nevím proč se zde dohadujete o modelkách které jsou hubené,vždyt každá z vás je něčím krásná a vyjímečná :-))

freakon
30. dubna • 12:22

Fau Paix :-))))))))))))) Bože bože.. a to se pohybuje v business kruzích..

ash
30. dubna • 11:55

Děvče děvče, kde jsi viděla napsané fau paix? Nejdřív se koukni do slovníku, když neumíš francouzsky. Pro tvou informaci faux pas, doslovný překlad by byl chybný krok, my Češi bychom řekli trapas.

Lea*
29. dubna • 20:14

Nezáviďte! Vy slečny či paní, co tu neustále do kola píšete, že jsou ty modelky vychrtlé bulimičky, jste nejspíš tlustý mařky, co se bezvýsledně trápí dietama a závidí! Sama jsem štíhlé postavy a můžu vás ujistit, že anorexií ani bulimií netrpím. Ono by bylo lepší - místo sezení u kompu s tabulkou čokolády - vyrazit někam ven a zabělat si...

ZIRKON
27. dubna • 15:19

Modely jsou zajímavé, ale také mít do nich aspoň postavu.A pro dnešní dobu jsou značkové věci spíše přepych.Normální čtyř členná rodina s průměrným platem je ráda že žije.Možná si takovou věc pořídím jednou za dva roky.

popka
24. dubna • 14:39

nevím, asi bych mohla nosit jen vršky, kalhoty pro mne zřejmě nejsou, protože mám pocit, že můj biceps je asi tak v rozměru modelčina stehna a proto si myslím, že by mi to fakt neslušelo

Laly
22. dubna • 14:22

mne sa páči ten riflový kostým s opaskom
fakt pekný

JAJAN
22. dubna • 14:06

AT SE NEJDŘÍVE TA DĚVČATA NAJÍ A POTOM JDOU UKAZOVAT TO CO MOHOU OSTATNÍ ŽENY NOSIT. A NEVÍM JESTLI JSOU JEANS KALHOTY NEJVHODNĚJŠÍM OBLEČENÍM DO SPOLEČNOSTI, JSEM ŽENA TAK PROČ TAKOVÉ KALHOTY DO SPOLEČNOSTI , KDYŽ MOHU ZAUJMOUT NAPROSTO JINÝM MATERILEM , KTERÝ BUDE VYZAŘOVAT ŽENSKY...

caramellca
21. dubna • 14:31

Džíny jako součást business šatníku? Dost odvážné, nikde jsem to neviděla a to se pohybuji pracovně v podobných kruzích. Ani visačka Chanel, Gucci nebo Dior by nezachránily to fau paix.
A ty modelky jsou vážně strašně hubené.

REbeCA
20. dubna • 20:07

NO aspon zhodnotím ty jeansky,myslím ze modely riflí nebudou asi zrovna levnou zalezitostí..vidim,ze asi dvoje nebo troje jsou od LuisVuittona.. nebo jak se piše LV,a to není zrovna pro zensky na matersky...haha...

Eliisek
20. dubna • 15:26

většina mě neoslnila a hlavně by se některé dívky měli jít léčit na anorexii a bulimii...bože dyť je to hrůza, jak něco takovýho může předvádět modely, když to ani vzdáleně nepřipomíná ženskou, ale spíš dítě a to ještě bych dítěti chudákovi ublížila, tímto přirovnáním..

to je jedno
20. dubna • 12:19

fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuujjjjjjjjjjj

Doporučujeme

Články odjinud