E-shop IVKA: Shop opravdu pro ženy

E-shop IVKA: Shop opravdu pro ženy

E-shop IVKA s tradicí již od roku 2001 se během své existence rozšířil z několika desítek položek zboží až na dnešních téměř 1500 položek a neustále je průběžně doplňováno nové zboží.

K původnímu sortimentu kuchyňských potřeb TESCOMA bylo přidáno další nádobí KOLIMAX a oddělení s drogerií a kosmetikou BAREKOL a CHOPA. Nyní byl zahájen i prodej dámského spodního prádla a plavek značek JANE, TRIOLA a ÚPAVAN. Veškeré prodávané zboží pochází od českých firem.

Kvalitní kuchyňské potřeby a nádobí TESCOMA zde koupíte za výrazně nižší ceny než v kamenném obchodě a hlavně můžete vybírat z úplného sortimentu, který čítá více jak 1200 položek a je neustále aktualizován. Na zboží Tescoma je poskytována záruka až 5 let. Všechny hrnce a kastroly včetně tlakových hrnců jsou opatřeny silným sendvičovým dnem, které šetří energii při vaření. Masivní odlévané pánve MAXIMA 2000 i ostatní velmi kvalitní pánve a pánve WOK, na kterých lze smažit i bez tuku, jistě ocení každý, kdo rád vaří rychlé minutky a čínské speciality.

V oddělení nožů můžete vybírat od „obyčejných“ nožů až po luxusní celonerezové nože PRESIDENT. Také v e-shopu naleznete velké množství kuchyňského nářadí a od levnějšího až po luxusní a to i luxusní nářadí na gril.

Stoupající oblibě se těší závěsný systém do kuchyně MONTI, na kterém máte vše, co potřebujete při vaření stále při ruce a nemusíte pomůcky hledat v šuplíku nebo ve skříňce. Určitě Vás potěší i prodej velkého množství plechů, pekáčků a dortových forem různých velikostí a tvarů, které nyní doplnila novinka – formy ze silikonu. Dále zde najdete různé užitečné pomůcky do kuchyně a ke stolování a to nejen z kvalitního nerezu, ale i v kombinaci dřeva a skla.

Soutěž s e-shopem IVKA o poukázku na nákup v hodnotě 1000,- Kč

Soutěž je již uzavřena. Odpověď na soutěžní otázku: Kolik pánví typu Wok lze koupit v Eshopu IVKA? je 6 typů pánví Wok. Vyhrává: Arnika

Doporučujeme

Články odjinud