Éčka, Éčka, Éčka... všude, kam se podíváme! Co vše ohrožuje naše zdraví?

5 komentářů

MiKi.
26. července • 5:58

Levné může být kvalitní , autor článku by měl mít trochu přehled, podle nezávislého časopisu DTest je mezi vítězi například jeden z nejlevnějších olivových olejů a mléčná čokoláda za pár šupů, která pozazila i známou Milku. V dnešní době to nemá spotřebitel vůbec jednoduchý, každopádně výrobek, který má celou plejádu komponentů složení je třeba vrátit zpátky do regálu a ani neztrácet čas čtením a zkoumáním složení a neplatit předražený reklamovaný výrobky, když kousek od nich je sice výrobek neznámý ale stejně kvalitní ne-li kvalitnější ale mnohem levnější,

šiška
25. července • 19:29

victory, souhlasím s vaším názorem, žijeme v jiné době, hlavně hodně rychle a to není dobré! Hlavně jsem ale chtěla poukázat na to, proč má Česko 1 místo ve světě dle televize rakoviny střev. Co si tam dolů pustíme, takové potom jsme, nezdravé, díky potravinám plné Eček , jasně že i já piji krabicové mléko a dělám rajskou z protlaku díky času kterého moc nemám. Je to začarovaný kruh.

victory
25. července • 15:09

šiška: Dovolim si nesuhlasit..zijeme v inej dobe, ja napriklad okrem materskej som nemala cas na zavaranie. V praci som 10-12 hodin a vecer o siedmej, potrebujem rychlo uvarit tu "rajsku" , za par minut, nie za dve hodiny. Kedysi, ked sa chodilo na cerstvo nadojene mlieko, zeny sa starali prevazne len o domacnost a nie predovsetkym o zamestnanie, aky rodina nechcipla od hladu. Preto, kedze produkujem nieco pre spolocnost, spolocnost by sa mala o mna starat. A teda, ked nemam kvoli praci cas na to, aby som sa venovala trebars tomu zavaraniu, spolocnost sa ma postarat o to, aby som mohla za zarobene prachy kupit kvalitne potraviny. Ale spolocnost - vlady, parlamenty to maju hlboko v pazi. Inak by pre obrovsky ochodny retazec nemohla obchodna inspekcia vyrubit pokutu 3000€ za maso plne antibiotik a inych mnamiek, co je prinajmensom smiesne!

šiška
25. července • 13:45

Vše je v rukou společnosti tedy i nás!!! Je mnohem snadnější a pohodlnější koupit protlak na rajskou, než se pasírovat s rajčaty,že. A tak je to úplně se vším! Ital by nepozřel kečup nebo protlak. Za komančů se denně kupovalo čerstvé mléko a teď nám vydrží 1/2 roku v krabici.brrr. Všechno má několik měsíců záruku. Jídlo by mělo být vždy z čerstvých potravin. Prostě za všechno se platí daň, ta česká je, že máme 1 místo ve světě rakoviny střev.

Marsi
25. července • 10:15

Asi by bylo nejlepší vyrazit na pastvu... ale ona asi ani ta pastva na louce dnes nebude nejzdravější.

Doporučujeme

Články odjinud