Edie ze Zoufalých manželek chce otěhotnět kvůli kameře!

Edie ze Zoufalých manželek chce otěhotnět kvůli kameře!

Krásná intrikánka Edie Brittová ze Zoufalých manželek, kterou představuje třiačtyřicetiletá plavovláska Nicollette Sheridanová, chce zkušenosti s rolí přidělenou před kamerou uplatnit i v běžném životě. A získat stejné výhody, jimž se díky těhotenství těší její seriálová kolegyně Marcia Crossová.

Dvojčata, která se jí mají narodit v předjaří a kvůli nimž jí lékaři nedávno nařídili absolutní klid na lůžku, totiž přinutili tvůrce seriálu a jeho režiséra Marka Cherryho, aby natáčení některých scén přeložil do jejího sídla.

Po podobném protekčním zacházení touží také Nicollette, která je zasnoubena se zpěvákem Michaelem Boltonem. Pracovní povinnosti v televizním studiu, jak se nechala slyšet, jí však zatím nedopřávají čas, aby se na něho provdala.

"Budou ji točit v jejím domě, ve vlastní posteli," závistivě poznamenává Nicollette. "Věřím, že Marcia může denně na patnáct minut opustit lůžko, aby se trochu protáhla, a tak jí budou moci navíc zabírat cestou do koupelny, nebo jak sestupuje ze schodů," špičkuje.

"Chtěla bych mít stejné výsady, a tak si říkám, že je nejvyšší čas otěhotnět," dodává herečka, jejíž předchozí krátká manželství s hercem Harry Hamlinem a švédským divadelníkem Nicklasem Soderblomem zůstala bezdětná. (Plus)

Diskuse o seriálu na Dáma.cz: Zoufalé manželky aneb nejen o seriálu ZOUFALÉ MANŽELKY

Zoufalé manželky

Doporučujeme

Články odjinud