Ekologické chladničky Ariston

Ekologické chladničky Ariston

Chladnička, která pracuje v harmonii se životním prostředím. Právě tato idea vedla italskou firmu Merloni Elettrodomestici ke konstrukci nové chladničky Ariston OPERA.

Ekologické chladničky Ariston

Chladnička, která pracuje v harmonii se životním prostředím.

Právě tato idea vedla italskou firmu Merloni Elettrodomestici ke konstrukci nové chladničky Ariston OPERA. Dokáže skloubit maximální výkonové parametry se sníženou spotřebou energie, přitom je vyrobena z materiálů s nízkým dopadem na životní prostředí. Chladnička Ariston OPERA dosahuje až 30% úspory! Je navržena tak, aby respektovala přírodu ve všech fázích své existence: od výroby přes využívání chladničky u spotřebitele, až po sběr a recyklaci materiálů.

Přívlastek "ekologická" nové chladničce Ariston OPERA přísluší nejen pro nízkou spotřebu, ale rovněž proto, že se vyrábí z alternativních materiálů pomocí technologických procesů s nízkým dopadem na životní prostředí. Při konstrukci chladničky byla zohledněna též otázka sběru a likvidace odpadních materiálů, jejich třídění podle druhů a splnění normativních ukazatelů pro recyklaci.

Zdroj: AMI Communications

Doporučujeme

Články odjinud