Elegantní a pohodlné spodní prádlo Bellinda právě na trhu

Elegantní a pohodlné spodní prádlo Bellinda právě na trhu

V těchto dnes představila firma Bellinda zcela netradičně v prostorách Černého divadla v Praze na Příkopě novou kolekci spodního dámského i pánského prádla. 

Elegantní a pohodlné spodní prádlo Bellinda právě na trhu

Firmu Bellinda není třeba na našem trhu příliš dlouho představovat, ale většina z nás ji má spojenou se sortimentem punčochové zboží. Firma, kterou v roce 1950 založili Fred Vatter a Dr. Otto Palme jako značku na punčochové zboží, dnes nalezneme v celé řadě evropských zemí a její sortiment se rozšířil o dámské a pánské spodní prádlo. V těchto dnes představila firma Bellinda zcela netradičně v prostorách Černého divadla v Praze na Příkopě novou kolekci spodního dámského i pánského prádla. 

Dámské spodní prádlo je navrženo ve třech řadách - základní, soft a beauty . 
Spodní prádlo základní linie je navrženo pro každodenní nošení s ohledem na aktuální módní trendy. Soft styly představují měkké svůdné prádlo, které kombinuje velmi měkká mikrovlákna a Lycru. Tyto bezešvé styly dokonale padnou, přizpůsobí se každému vašemu pohybu a jsou vytvořeny tak, aby vám dávaly pocit druhé kůže. Jsou hitem letošní sezóny. Beauty linie představuje neodolatelné a svůdné kalhotky a podprsenky, které přesně a pohodlně padnou díky použitým kvalitním materiálům v kombinaci s elastanem. Push-up efekt ( vyztužené košíčky s pěnovými vycpávkami), vyšívání na košíčcích a ramínkách, to vše je součástí této linie. Barevná škála spodního prádla Bellinda se prozatím omezuje pouze na bílou a černou variantu, do budoucna se uvažuje i o jejím rozšíření. Spodní prádlo Bellinda naleznete v síti supermaketů a hypermarketů jako je Globus, Tesco ... apod. ve velikostech S,M,L, uvažuje se i o velikosti XL. 
Pánská kolekce  zahrnuje klasický pánský styl - slipy - který nevyjde nikdy z módy, typ boxer s módními krátkými nohavicemi, přilnavé, ale naprosto pohodlné. 

Ve spodním prádle Bellinda se budete cítit naprosto pohodlně, neboň je přirozené a vypadá nádherně.

Firma Bellinda přichází na trh s další novinkou tentokrát v oblasti sportovní - neviditelné nízké ponožky pro módní sportovní vzhled. In Shoe ponožky pro jogging či tenis, díky kterým budou vaše nohy vypadat delší. Vysoký obsah bavlny zajistí pohodlí a prodyšnost, díky elastanu perfektně sedí.

Autor: redakce
Zdroj: Bellinda

Doporučujeme

Články odjinud